Salesforce inngår samarbeid med Alibaba

Salesforce inngår samarbeid med Alibaba

Alibaba, verdens niende mest verdifulle selskap, vil bli en eksklusiv leverandør av Salesforce i Kina, Hong Kong, Macau og Taiwan.

Salesforce kunngjør et strategisk samarbeid med Alibaba, en innovativ leder som forandrer måten kundene markedsfører, drifter og selger sine varer. Salesforce vil dermed bli det eksklusive CRM-produktet solgt av Alibaba.

Kundesuksess er sentralt for alt vi gjør. Og stadig flere av våre multinasjonale kunder spør oss om å støtte dem hvor enn de måtte bedrive forretningsvirksomhet i verden. Salesforce og Alibaba vil sammen bringe verdens største CRM-plattform, som inkluderer Sales Cloud, Service Cloud, Commerce Cloud og Salesforce Platform til kundene i fastlands Kina, Hong Kong, Macau og Taiwan. Alibaba’s avanserte, sikre infrastruktur og kunnskap om disse markedene vil støtte våre globale kunder med en løsning som møter behovene de opplever lokalt. Vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet med Alibaba, samtidig som vi fortsetter å drive suksess for selskaper verden rundt.

Alibaba er verdens syvende mest verdifulle selskap i verden i følge Financial Times Global 500