Nye ringeklokker fra Ring

En ny generasjon batteridrevet ringerklokke med pre-roll funksjon

Ring har lansert deres seneste utgave av Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus. Nytt er en pluss- utgave som gir den nye forhåndsinnspillingsfunksjonen Pre-Roll, noe som gjør dem til det første selskapet som tilbyr denne typen teknologi på en batteridrevet videodørklokke. Pre-Roll tar opp de fire sekundene før bevegelse registreres, slik at brukerne kan se hva som utløste bevegelsesvarselet.

Funksjoner som ligner på Pre-Roll har vært tilgjengelig på de kablede enhetene våre, men vi mener det er viktig å også tilby denne funksjonen til brukere med en batteridrevet videodørklokke, slik at ingen går glipp av noen øyeblikk utenfor døren sin forteller Jamie Siminoff, grunnlegger av og Chief Inventor i Ring i en pressemelding til ITproX.

Justerbar nærgrense og 5GHz

Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus bygger på de gode funksjonene til Ring Video Doorbell 2. Nytt er også at  bevegelsessone kan justeres. produsenten opplyser at disse grensene kan registrere bevegelse innenfor 1,5 til 4,5 m foran ytterdøren.

Det er også en signifikant endring med både 2,4 GHz / 5 GHz Wi-Fi som gir forbedret tilkobling. Ring er også kompatibel med Alexa, slik at brukerne kan svare med talestyring når det ringer på døren.

Ring Video Doorbell 3 kommer til en veiledende pris på rundt to tusen kroner, mens plussmodellen ligger rundt 2200,-