Norsk selskap samarbeider med USAs største værkanal

Norsk selskap samarbeider med USAs største værkanal

Ved hjelp av banebrytende game-teknologi har bergensfirmaet Myreze utviklet et nytt virtuelt studio for USAs største værmelding kanal.

Ved å ta i bruk morgendagens teknologi skapes her en oppslukende opplevelse der store virtuelle verdener veves sammen med vær presentasjonen, slik at ethvert værmelding segment omdannes til en fantastisk visuell historie fortalt gjennom realistisk grafikk.

Myreze har vært en fantastisk samarbeidspartner i arbeidet med å få frem imponerende visuelle miljøer, slik at vi kan gjøre vær presentasjonene mer levende

Michael Potts, designsjef – The Weather Channel.

Det Myreze har skapt er rett og slett verdens første virtuelle tv-kanal, med et studio som sømløst kan forvandle seg til hva slags vær tv-kanalen forutsier. Dette kan være alt fra å fylle studioet med sommer sol og strandliv til å oppleve rushtiden i en travel by. I midten av studioet er det en sirkulær skjerm som viser dyptgående værdata i bestemte regioner i verden, mens det tilsynelatende åpne taket oversvømmer rommet med naturlig lys.

Myreze har nå designet et revolusjonerende nytt studio sammen med The Weather Channel – som når ut til 80 millioner husstander i USA – Foto: Myreze

Det nye studioet vil være det sentrale knutepunktet for værrelaterte nyheter rundt om i USA i mange år fremover, og markerer både en ny begynnelse for The Weather Channel og en spennende start på deres partnerskap med Myreze.

At et lite selskap fra Bergen får gjøre verdens første virtuelle TV-kanal kan samenlignes med at en bilmekaniker i Nord Norge plutselig får i oppgave å bygge den neste romfergen for NASA.

Björn Myreze, CEO i Myreze

IBM som er eier av The Weather Channel har alltid vært kjent for å sprenge grenser. Og med hjelp av Epic Games som er kjent for blant annet Fortnite og Zero Density presenteres været i et univers som tidligere bare har vært brukt i spillverden.

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.