Aldri gå tom for blekk med HP Instant Ink

Opp igjennom årene har mange antagelig slitt med at printere går tomme for blekk, og at det ikke nødvendigvis alltid er like enkelt å finne riktig blekkpatron. HP har derfor kommet med en løsning som vil være redningen for mye frustrasjon i hverdagen, abonnementstjenesten Instant Ink.

HP Instant Ink fungerer som et abonnement; du får automatisk levert blekk direkte til deg før du en gang vet at du er trenger mer blekk, mot en lav månedlig kostnad. Om du skriver ut lite, så finnes det også et abonnement som er kostnadsfritt.

Du velger på forhånd et av fem abonnementer, basert på hvor mange sider du skriver ut i måneden. Det minste abonnementet er som nevnt helt kostnadsfritt, og gir deg tilgang på 15 sider med utskrift hver måned. De andre abonnementene gir deg henholdsvis 50, 100, 300 eller 700 sider med utskrift per måned.

Abonnement tilgjengelig gjennom HP Instant Ink

Når du skal skrive ut spiller det ingen rolle om du bruker svart blekk eller fargeblekk ettersom abonnementet kun teller antall sider du skriver per måned.

Bestiller av seg selv

Når du har valgt hva slags abonnement du føler passer best til dine behov, vil HP sende deg egne Instant Ink-blekkpatroner i posten. Siden abonnementet ikke starter før du setter de nye blekkpatronene inn i printeren, kan du tegne abonnementet i god tid før du faktisk trenger nye patroner.

Etter at du har begynt å bruke patronene vil printeren din gi beskjed til HP automatisk før blekkpatronene går tomme. Du trenger dermed ikke lenger å forholde deg til bestilling av nye patroner. HP tar seg også av både sending til deg, og retur og resirkulering av brukte blekkpatroner.

Enkelt å endre abonnement

Om du på noe tidspunkt trenger å skrive ut flere eller færre sider enn det abonnementet ditt tillater, kan du alltid bytte abonnement kostnadsfritt på nettet. Det er heller ingen bindingstid på abonnementene. De kan med andre ord kan sies opp eller endres når som helst.

Om du skriver ut færre sider enn abonnementet tilsier kan du også overføre et visst antall sider til neste måned. Det er derimot noen begrensninger rundt dette basert å hvilket av abonnementene du har tegnet.

Tjenesten er tilgjengelig på de fleste nye HP-printere. Full oversikt over hvilke printere som er kompatible kan leses på HPs hjemmesider.

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.