Netgear lanserer Orbi Pro – WiFi 6-Mesh for bedrifter

Orbi Pro får en real oppgradering og støtte for WiFi6

Netgear annonserer i disse dager nettverksprodukter til både enterprise- og små og mellomstore bedrifter. Orbi Pro WiFi 6 (SXK80) Tri-band Mesh System er et markedsledende Tri-band WiFi 6 (802.11ax)-mesh system utviklet for å hjelpe små bedrifter og hjemmekontorer med å skape ett samlet nettverk, der dekningsgraden enkelt kan utvides etter behov.

Opp til seks satellitter
Systemet består av én router og én satellitt-enhet, som sammen kan dekke et område stort nok for de fleste mindre bedrifter og hjemmekontorer. Skulle det derimot bli nødvendig, kan man koble til opptil 6 satellittenheter for å oppnå enda bedre dekning på opptil 1700 kvadratmeter.

Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System byr på den seneste WiFi-standarden. Det er også mulighet for å sette opp både medarbeider-, gjeste- og kundenettverk for å beskytte bedriften.

Ved å legge til WiFi 6 blir nå Orbi Pro-bedriftsnettverk gjort klart for den neste generasjonen av bedrifter. Med høyere hastigheter og bedre sikkerhet i hjemmet eller på kontoret, vil bedriftseiere oppleve bedre dekning og eliminering av døde soner. Med de ekstra funksjonene til Orbi Pro WiFi 6 Mesh System som VLAN og WPA3, kan bedrifter være sikre på at de bruker den mest avanserte sikkerheten i sine nettverk,

 –  Pål Vatneberg, nordisk sjef hos NETGEAR.

Med dedikert quad-stream WiFi 6-backhaul, OFDMA og MU-MIMO. Det er i følge produsenten også mulig å bruke kablet forbindelse via hver enkelt satellitt hvor de er utstyrt med en 2,5 Gbps Ethernet-port i både router og satellitt-enhet er det mulig å oppnå Gigabit-hastigheter, og med Link Aggregation-teknologi kan du oppnå enda raskere hastigheter om det skulle være behov for det.

Veiledende pris for router og satellitt (SXK80) er 9590,- og er forventet i butikk i nær fremtid

JuleProX 21.-24. desember 2020

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!