Netgear lanserer Orbi Pro – WiFi 6-Mesh for bedrifter

Orbi Pro får en real oppgradering og støtte for WiFi6

Netgear annonserer i disse dager nettverksprodukter til både enterprise- og små og mellomstore bedrifter. Orbi Pro WiFi 6 (SXK80) Tri-band Mesh System er et markedsledende Tri-band WiFi 6 (802.11ax)-mesh system utviklet for å hjelpe små bedrifter og hjemmekontorer med å skape ett samlet nettverk, der dekningsgraden enkelt kan utvides etter behov.

Opp til seks satellitter
Systemet består av én router og én satellitt-enhet, som sammen kan dekke et område stort nok for de fleste mindre bedrifter og hjemmekontorer. Skulle det derimot bli nødvendig, kan man koble til opptil 6 satellittenheter for å oppnå enda bedre dekning på opptil 1700 kvadratmeter.

Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System byr på den seneste WiFi-standarden. Det er også mulighet for å sette opp både medarbeider-, gjeste- og kundenettverk for å beskytte bedriften.

Ved å legge til WiFi 6 blir nå Orbi Pro-bedriftsnettverk gjort klart for den neste generasjonen av bedrifter. Med høyere hastigheter og bedre sikkerhet i hjemmet eller på kontoret, vil bedriftseiere oppleve bedre dekning og eliminering av døde soner. Med de ekstra funksjonene til Orbi Pro WiFi 6 Mesh System som VLAN og WPA3, kan bedrifter være sikre på at de bruker den mest avanserte sikkerheten i sine nettverk,

 –  Pål Vatneberg, nordisk sjef hos NETGEAR.

Med dedikert quad-stream WiFi 6-backhaul, OFDMA og MU-MIMO. Det er i følge produsenten også mulig å bruke kablet forbindelse via hver enkelt satellitt hvor de er utstyrt med en 2,5 Gbps Ethernet-port i både router og satellitt-enhet er det mulig å oppnå Gigabit-hastigheter, og med Link Aggregation-teknologi kan du oppnå enda raskere hastigheter om det skulle være behov for det.

Veiledende pris for router og satellitt (SXK80) er 9590,- og er forventet i butikk i nær fremtid

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...