Vivaldi 3.4 – Den norske nettleseren lanserer ny versjon

Vivaldi 3.4 – Den norske nettleseren lanserer ny versjon

Den nyeste versjonen av nettleseren Vivaldi ble nylig lansert og inneholder en rekke nye funksjoner og litt gøy til når man har tid til overs.

Vivaldi 3.4 holder deg oppdatert

Den nye versjonen av nettleseren inneholder blant annet en ny funksjon som automatisk oppdaterer en eller flere faner slik at man får oppleve den nyeste versjonen av et bestemt nettsted til enhver tid. Den nyttige funksjonen for skrivebordsversjonen av Vivaldi gir deg muligheten til å velge fra 1 til 30 minutters intervaller hvor nettsider blir lastet inn på nytt. På denne måten kan du for eksempel holde deg oppdatert på rykende ferske nyheter fra nettavisene dine.

Tilpass startsiden slik du vil

For Android brukere (versjon 5.0 eller nyere) har Vivaldi oppdatert startsiden, eller det de kaller Speed Dials i deres nettleser. Vivaldi versjon 3.4 gir deg muligheten til å konfigurere startsidens oppsett. Startsiden består av bokmerker og dine mest besøkte nettsted. Det er nå mulig å bestemme hvordan nettstedene som ligger på startsiden skal presenteres. Man kan velge mellom store og små ikoner vist i et rutenett eller man kan velge en listevisning.

Bildet illustrerer hvordan Vivaldis forside kan bli konfigurert
Vivaldi 3.4 Start Page (Foto: vivaldi.com)

 

Vivaldia – 80-talls arkadespill i nettleseren din

Vivaldi versjon 3.4 kommer med enda en nyhet, et 80-talls arkadespill. Spillet Vivaldia kan spilles direkte i nettleseren på Linux, Mac, Windows og Android enten man er koblet til internett eller ikke.

I nettleserens arkadespill spiller man som helten, Vivaldia. På enhjulingen CyclePunk, skal Vivaldia redde byens befolkning og hindre ond teknologi fra å stjele menneskenes identitet.

 

Vivaldi 3.4 – Vivaldia (Foto: vivaldi.com)

 

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?