HP+ – nytt, smart utskriftssystem fra HP

HP+ – nytt, smart utskriftssystem fra HP

HP+ leverer et banebrytende skybasert økosystem som er sikkert, produktivt og unikt bærekraftig

HP lanserer i dag HP+, deres smarteste utskriftssystem, designet for forbrukere og små bedrifter. I en tid der etterspørselen etter utskrift er høy, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer HP+ dagens utskriftsopplevelse. HP+ drives av et nytt skybasert økosystem, og gjør utskriften sikrere, mer produktiv og mer bærekraftig enn noensinne.

HP+ er et grunnleggende skifte i utskriftsopplevelsen. Vi har satt sammen vår beste utskriftsinnovasjon i ett smart system for forbrukere og små bedrifter. I HP+ har vi kombinert ledende maskinvare, den største abonnementstjenesten for blekk og toner og en smart print-app i skyen. Vi mener alle våre utskriftsopplevelser blir enda bedre med dette nye systemet. Det har vi gjort for å møte de utvidede behovene til de som er mest avhengige av skriverne sine

– Claire Cunha, kategorisjef i HP.

Smart skriver
HP+ krever en HP-konto, forbindelse til internettet og bruk av originalt HP-blekk eller -toner i hele skriverens levetid. For å levere HPs høyeste kvalitet, mest pålitelige og en mer bærekraftig utskriftsopplevelse, fungerer HP+-smartskrivere kun med originale HP-rekvisita. Dette er viktig for å møte forbrukere og små bedrifters stadig høyere forventninger til at teknologi imøtekommer deres behov, både på kvalitet og bærekraftighet. I tillegg mener 70 % av forbrukerne at smart teknologi gjør livet enklere.

Nye smartløsninger skal forhindre unødvendige- og overflødige utskrifter – Foto: HP

Med det nye skybaserte økosystemet HP+ kan forbrukere og små bedrifter holde kontakten og sikre seg eksklusive, nye funksjoner:

  • Skyens nye robusthet oppdager og løser tilkoblingsproblemer
  • Ny smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare
  • Ny innebygd in-OS-utskrift fra praktisk talt hvor som helst på hvilken som helst enhet
  • Ny privat henting-funksjon (Private pick-up) lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren
  • Nytt smart dashbord hjelper deg med å administrere skriveren på ett praktisk sted
  • Ett års ekstra HP-garanti

HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, som nylig fikk en Red Dot-utmerkelse for sin design, samt HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, HP DeskJet 2700e- og 4100e-serien og HP ENVY 6000e- og 6400e-serien.

Smart abonnement på blekk
I 2020 vokste e-handelssalget med mer enn 16.5 % over hele verden. Ikke bare for å unngå kontaktflater i fysisk butikk, men også for å gjøre handlingen enklere. For abonnementsløsningen HP Instant Ink, ga denne utvidelsen og avhengigheten mer enn 60 % årlig vekst, og nådde mer enn ni millioner abonnenter. Med HP+ får kundene seks måneder med blekk eller toner inkludert med Instant Ink.

Smart App
I tillegg til behovet for skybaserte løsninger og praktiske abonnementer, har forbrukere og små bedrifter også vokst til å stole mer på mobile løsninger. Med HP Smart App, som har mer enn 48 millioner aktive månedlige brukere, kan kundene glede seg over muligheten til å skrive ut og skanne fra praktisk talt hvor som helst.

  • Med HP+ kan du glede deg over HP Smart Advance-funksjoner som avansert skanning, mobil faks og produktivitetsfunksjoner i 24 måneder.
  • Få enkel tilgang til Google Drive, Dropbox og mer.

Priser og tilgjengelighet
Du finner mer informasjon om HP+ og flere detaljer om HP+-maskinvare (inkludert funksjonalitet og tilsvarende enheter som ikke er HP+) på HP sine nettsider

  • HP OfficeJet Pro er tilgjengelig fra juni 2021, med en anbefalt utsalgspris fra 1599 kr inkl. moms.
  • HP Deskjet, HP ENVY og HP LaserJet er tilgjengelig fra juni/juli 2021.

Test: Netgear Orbi Pro SXK80 Wi-Fi 6

Vi avslører med en gang: Fantastisk! Netgear Orbi Pro SXK80 har vært på testbenken og er på mange måter et sett med Orbi RBK852 med noen endringer og tilpasninger mot bedrifter. Endelig har Orbi...

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...