HP+ – nytt, smart utskriftssystem fra HP

HP+ – nytt, smart utskriftssystem fra HP

HP+ leverer et banebrytende skybasert økosystem som er sikkert, produktivt og unikt bærekraftig

HP lanserer i dag HP+, deres smarteste utskriftssystem, designet for forbrukere og små bedrifter. I en tid der etterspørselen etter utskrift er høy, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer HP+ dagens utskriftsopplevelse. HP+ drives av et nytt skybasert økosystem, og gjør utskriften sikrere, mer produktiv og mer bærekraftig enn noensinne.

HP+ er et grunnleggende skifte i utskriftsopplevelsen. Vi har satt sammen vår beste utskriftsinnovasjon i ett smart system for forbrukere og små bedrifter. I HP+ har vi kombinert ledende maskinvare, den største abonnementstjenesten for blekk og toner og en smart print-app i skyen. Vi mener alle våre utskriftsopplevelser blir enda bedre med dette nye systemet. Det har vi gjort for å møte de utvidede behovene til de som er mest avhengige av skriverne sine

– Claire Cunha, kategorisjef i HP.

Smart skriver
HP+ krever en HP-konto, forbindelse til internettet og bruk av originalt HP-blekk eller -toner i hele skriverens levetid. For å levere HPs høyeste kvalitet, mest pålitelige og en mer bærekraftig utskriftsopplevelse, fungerer HP+-smartskrivere kun med originale HP-rekvisita. Dette er viktig for å møte forbrukere og små bedrifters stadig høyere forventninger til at teknologi imøtekommer deres behov, både på kvalitet og bærekraftighet. I tillegg mener 70 % av forbrukerne at smart teknologi gjør livet enklere.

Nye smartløsninger skal forhindre unødvendige- og overflødige utskrifter – Foto: HP

Med det nye skybaserte økosystemet HP+ kan forbrukere og små bedrifter holde kontakten og sikre seg eksklusive, nye funksjoner:

  • Skyens nye robusthet oppdager og løser tilkoblingsproblemer
  • Ny smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare
  • Ny innebygd in-OS-utskrift fra praktisk talt hvor som helst på hvilken som helst enhet
  • Ny privat henting-funksjon (Private pick-up) lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren
  • Nytt smart dashbord hjelper deg med å administrere skriveren på ett praktisk sted
  • Ett års ekstra HP-garanti

HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, som nylig fikk en Red Dot-utmerkelse for sin design, samt HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, HP DeskJet 2700e- og 4100e-serien og HP ENVY 6000e- og 6400e-serien.

Smart abonnement på blekk
I 2020 vokste e-handelssalget med mer enn 16.5 % over hele verden. Ikke bare for å unngå kontaktflater i fysisk butikk, men også for å gjøre handlingen enklere. For abonnementsløsningen HP Instant Ink, ga denne utvidelsen og avhengigheten mer enn 60 % årlig vekst, og nådde mer enn ni millioner abonnenter. Med HP+ får kundene seks måneder med blekk eller toner inkludert med Instant Ink.

Smart App
I tillegg til behovet for skybaserte løsninger og praktiske abonnementer, har forbrukere og små bedrifter også vokst til å stole mer på mobile løsninger. Med HP Smart App, som har mer enn 48 millioner aktive månedlige brukere, kan kundene glede seg over muligheten til å skrive ut og skanne fra praktisk talt hvor som helst.

  • Med HP+ kan du glede deg over HP Smart Advance-funksjoner som avansert skanning, mobil faks og produktivitetsfunksjoner i 24 måneder.
  • Få enkel tilgang til Google Drive, Dropbox og mer.

Priser og tilgjengelighet
Du finner mer informasjon om HP+ og flere detaljer om HP+-maskinvare (inkludert funksjonalitet og tilsvarende enheter som ikke er HP+) på HP sine nettsider

  • HP OfficeJet Pro er tilgjengelig fra juni 2021, med en anbefalt utsalgspris fra 1599 kr inkl. moms.
  • HP Deskjet, HP ENVY og HP LaserJet er tilgjengelig fra juni/juli 2021.