Panasonic sikrer underholdningshøsten

Panasonic lanserer snart tre nye hjemmekinosystem som støtter 3D-avspilling i full HD-kvalitet.

De tre nye systemene, henholdsvis SC-BTT755, SC-BTT350 og SC-BFT800 vil alle støtte den moderne 3D-teknologien i tillegg til 2D-materiale både på blu-ray og DVD. De to førstenevnte er utstyrt med avansert bildeteknologi, som gjør at filmen din blir oppskalert til bortimot full HD uansett formatet den spilles av ifra.

Helhetsopplevelsen sikres av lydfunksjonene, som blant annet inneholder en 7.1-kanals surround-lyd. Takket være en bambusmembran og Panasonics egen Pure Direct Sound-teknologi, blir kjøperen lovet ekstra klar og tydelig lyd. Høytalerkabinettet er designet for å fjerne uønskede akustiske reflekser. En kraftig subwoofer må selvfølgelig til, og bassen skal visstnok dunke høyest i BTT755-systemet.

Alle tre modellene er i tillegg til DLNA-støtte WLAN-klare, sistenevnte krever riktignok et eksternt adapter. Å se materiale fra YouTube eller Picasa blir dermed en enkel sak. USB-kontakt og SD-kortleser er også inkludert, slik at billedfremvisning eller musikkavspilling også går som en lek.

Benytter du Panasonics nyere videokamera, som lar deg filme i 3D, vil det også være mulig å spille av disse – i 3D naturligvis – ved hjelp av de nye hjemmekinosystemene. Og sist men ikke minst – samtlige tre systemer har innebygd iPhone/iPod-dock.

Priser og lanseringstidspunkt er som følger.

Panasonic SC-BTT755, i begynnelsen av oktober – pris 7495,-

Panasonic SC-BTT350, i begynnelsen av oktober – pris 5495,-

Panasonic SC-BFT800, i slutten av oktober – pris 7495,-