Bidra på ITproX

ITproX.no er formet av brukerne – for brukerne. Dette gjelder også når det kommer til artikler, nyheter, produkttester med mer.

Alle som ønsker, kan sende inn artikler til vår redaksjon som går gjennom og eventuelt publiserer innholdet.

Her er noen forslag til hva du kan bidra med:

  • Guide – Skriv en guide på minst 500 ord relatert til informasjonsteknologi. Tema for guiden kan være alt fra webutvikling, programutvikling, sikkerhet, brukerguide, Windows, Linux, mobil, programvare, maskinvare, grafisk design, administrasjon, generelle tips og triks, med mer. Alle temaer som dekkes på ITproX.no er aktuelle. Bilder i forbindelse med guiden er et pluss. Webinar eller videoguide er også en mulighet.
  • Leserinnlegg – Skriv et leserinnlegg eller leder som tar opp et viktig samfunnstema. Stikkord her er sikkerhet, informasjonsteknologi, IT-drift, kommunikasjon med mer. Leserinnlegget skal være saklig og bygge på faktastoff. Det er lite rom for fri dikting, men det er selvsagt lov å uttrykke din egen mening om saken. Leserinnlegget bør være på omlag 500-1000 ord.
  • Artikkel / Nyhet – Skriv en grundig artikkel om et valgfritt tema innenfor informasjonsteknologi.

Merk at vi stiller høye krav til vårt innhold, og alle redaksjonelle bidrag må godkjennes av redaksjonen før de eventuelt blir publisert.

NB: Vi ønsker ikke nyheter hentet fra andre norske nettsteder, og direkte klipp-og-lim fra kilden til en artikkel er ikke tillatt.

Rettigheter: Ved innsendelse av materiale via bidragsskjema eller epost, vil eierskapet overføres til ITpro WEB, men ditt navn vil alltid bli henvist til, så lenge dette er ønskelig. Redaksjonen kan dermed fritt benytte artikkelen på ITproX.no og andre nettsteder tilknyttet ITpro WEB, hos partnere og i andre sammenhenger. Merk at vi også tillater republisering av materiell publisert på ITproX.no i sin helhet i henhold til bestemte kriterier.

Send inn artikkel

Du kan sende inn artikler på epost til redaksjonen. Adressen er: red@ITproX.no.

[wpuf_form id=”29560″]