Om oss

ITpro er allerede et godt etablert merkevarenavn etter nærmere 20 år i drift. Allikevel skal vi etterstrebe å oppnå nye høyder og mål i årene fremover.

Vårt mål: Dekke ditt IT-behov og heve din kompetanse

ITproX.no er et innholdsrikt nettsted innenfor informasjonsteknologi for både profesjonelle IT-medarbeidere og hjemmebrukere. Dette gjør at vi må ha et bredt spekter av redaksjonelt innhold, noe vi skal oppnå gjennom å gi brukerne grundige og velskrevne artikler, guider, tips og triks. Målet vårt er å informere og heve kompetansen på våre lesere.

ITproX.no er et selvstendig og uavhengig nettsted. Dekningsområdet på artikler som publiseres er alt fra Linux til Windows, og fra serverdrift til sikkerhetsløsninger.

Nettstedet skal blant annet bestå av bunnsolide, grundige guider, tips og triks, som hjelper leserne til en enklere hverdag, samt lære opp leserne innenfor gitte kunnskapsfelt.

Av brukerne – for brukerne

Nettstedets delmotto er “Av brukerne – for brukerne”. Dette betyr i praksis at våre brukere er mye involvert og integrert i nettstedet. Hele supportforumet er drevet av brukernes kunnskapsbase, hvor man sammen finner løsninger på problemene. I tillegg er også flere av artiklene på nettstedet skrevet av nettopp brukerne selv.

Interaktivitet er prioritert for å gjøre det til et samlingssted for IT-Norge. Det er mulig  for alle som måtte ønske det å legge inn informasjon som kan være til nytte for andre. Supportforumet er opprettet for å gi deg mulighet til å legge inn spørsmål for å få hjelp til dine problemer og spørsmål rundt IT. Innehar du kunnskaper innenfor bestemte emner, har du også mulighet til å hjelpe andre ved å besvare spørsmål med din kompetanse.

Informasjonsstrømmen i forumet er oppdelt i enkle og ryddige kategorier, slik at brukerne skal få lett tilgang på det de ønsker å lære mer om, eller stille spørsmål ved.

Hovedsatsningsområder for ITproX.no:

  • Guider, tips og triks
  • Generelle artikler
  • Produktomtaler
  • Supportforum
  • Generelle IT-nyheter

ITproX.no er et seriøst nettsted med hovedfokus på IT, men hvor vi velger å har et variert innhold i form av faste ukentlige- og månedlige artikkelserier. Vi har med dette oppnådd høy popularitet for blant annet artikkelserier som Mandagsveggen, hvor vi ukentlig presenterer et stort knippe skrivebordsbakgrunner, Gizmonsdag, hvor vi viser leserne teknologiske dingsebomser, samt Fredagshumor, hvor vi i årevis har gitt brukerne et smil om munnen på tampen av uken.

Slike artikkelserier gjør at ITproX ikke er et “mainstream” nettsted som publiserer artikler slik “alle andre” gjør, men vi skiller oss ut med unike og gode serier som engasjerer brukerne.

Vi håper du vil ha glede av ITproX og at du også deler dine erfaringer med de andre leserne på dette nettstedet slik at man får et fellesskap som drar nytte av hverandres kompetanse.