Personvern på ITproX

Bruk av dine opplysninger

ITproX.no innhenter ikke personlig informasjon som ditt navn, adresse, telefonnummer eller epostadresse uten at du er klar over dette. Vi respekterer ditt privatliv, og bruker ikke mer personlig informasjon enn det som er nødvendig.

Nedenfor er en beskrivelse av hva vi bruker informasjonen til i de ulike seksjonene på nettsiden.

Seksjon: Kontakt oss

Dersom du kontakter oss ved hjelp av vårt kontaktskjema på nettsiden, ber vi om ditt navn og epostadresse. Dette gjør vi av praktiske årsaker for å kunne svare deg på din forespørsel. Om du ikke ønsker å benytte kontaktskjemaet, finnes øvrig kontaktinformasjon på samme side.

Informasjon du sender inn via skjema eller epost i en forespørsel, behandles konfidensielt internt i selskapet.

Seksjon: Innsending av artikkel

På vårt nettsted, kan alle brukere skrive og sende inn egne artikler for publisering. Om du bruker bidragsskjemaet på våre nettsider, ber vi om ditt navn og epostadresse. Om du oppgir dette i skjemaet, vil vi ha mulighet til å kontakte deg i forbindelse med artikkelen, samt benytte ditt navn sammen med den publiserte artikkelen på nettstedet. Du kan også sende inn artikler anonymt, dersom du ønsker dette.

Artikler som blir publisert under ditt navn, vil være tilgjengelig på nett i ubegrenset fremtid.

Informasjonskapsler og tredjeparter

ITproX.no benytter tredjepartsapplikasjoner og informasjonskapsler for blant annet å vise annonser, statistikk og heve din brukeropplevelse på nettstedet. Tredjeparts annonseringsselskap kan bruke informasjonskapsler eller web-beacons til å hente informasjon om dine besøk for å tilrettelegge annonsene bedre.

Informasjonskapsler lagres i din nettleser og ikke på våre webservere. Du kan dermed se, slette eller endre disse informasjonskapslene i nettleserens innstillinger. Du har også mulighet til å deaktivere informasjonskapsler i din nettleser. Mer informasjon om hvordan du gjør dette finner du på nettsiden til utvikleren av nettleseren din.

Annonsering og analyseverktøy

Vi benytter annonseringssystemer som kan lagre informasjonskapsler i din nettleser. Verktøyene er tredjepartsapplikasjoner utenfor vår kontroll, og har egne retningslinjer for personvern. Analyseverktøy brukes til å måle aktivitet og trender på nettstedet.

Verktøyene vi benytter, er ikke begrenset til:

  • Google AdSense
  • Google Analytics
  • Google DoubleClick for Publishers
  • UnrulyX

Ved behov for mer informasjon om håndtering i tredjepartsapplikasjoner, bør du kontakte selskapene direkte. ITproX.no har ingen mulighet til å påvirke tredjeparters bruk av informasjon som samles inn.

Loggføring

I likhet med andre nettsider, bruker ITproX.no loggfiler. Disse filene brukes til å loggføre tilgang til nettsiden, og informasjonen som legges igjen inkluderer din internettprotokoll-adresse (IP), type nettleser, internettleverandør (ISP), dato og tidspunkt, inn-/utgangssider.

Denne informasjonen lagres på webserveren, men kan aldri benyttes til å identifisere deg.