Eventyrlig god fortsettelse

Assassin’s Creed: Brotherhood

For å gjøre det enkelt for deg - likte du Assassin’s Creed 2 er du garantert å være fornøyd med oppfølgeren.

Det er vel egentlig ikke noe å legge skjul på. Undertegnede har gledet seg til Brotherhood fra den dagen det andre spillet i Assassin’s Creed-serien ble avsluttet i sentrum av Roma. Dermed skal det mye til å innfri de skyhøye forventningene som har bygd seg opp, en utfordring Ubisoft virker å ha tatt på strak arm. For da de avslørte at Brotherhood skulle være en direkte oppfølger til toeren, ante jeg ikke at det skulle være SÅ direkte. Oppfølgeren begynner nemlig der Assassin’s Creed 2 avsluttet – til og med i samme rom. Det er duket for en herlig fortsettelse av eventyret som inneholder parkour, snikmord og nå en dedikert onlinedel.

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?