Nå kan du laste ned betaversjon av Adobe Photoshop CS6

Photoshop CS6 er den største oppgraderingen av programpakken siden april 2010 og inneholder flere nye funksjoner, samt har bedre ytelse. Betaversjon er nå tilgjengelig og kan lastes ned .

Photoshop Creative Suite 6 beta gir et innblikk i hva man kan forvente i den neste versjonen av programvaren og den endelige versjonen av CS6 kommer i løpet av første halvdel av 2012.

 Nye funksjoner i Photoshop CS6 beta

I den nye versjonen har Adobe jobbet med ytelsesforbedringer og nye kreative verktøy. Noen av de nye nøkkelfunksjonene finner man i Content-Aware-verktøyet, hvor Content-Aware Patch gir brukerne bedre kontroll, ved at man blant annet kan velge og kopiere et område av et bilde til å fylle og ”patche” med. Med Aware Move kan man velge et objekt og flytte det til et nytt sted i bildet, slik at det ser helt naturlig ut.

I Photoshop CS6 brukes en ny grafikkmotor kalt Adobe Mercury Graphics Engine, som skal sørge for at man ser resultatet av endringer man gjør, omtrent øyeblikkelig.

Brukergrensesnittet er også nytt med et mørkt utseende, som bl.a. kjennes fra andre Adobe-produkter og helt nye designverktøy skal gjøre det hurtig og enkelt å lage nytt design.
Vector Layers gir brukerne mulighet til å benytte stiplede linjer og graderte rammer. I tillegg kan man også søke i lag, slik at man enklere kan finne riktig lag, som man ønsker å arbeide med.

Betaversjonen inneholder alle funksjoner fra Adobe Photoshop CS6 og Adobe Photoshop CS6 Extended.

Last ned gratis demo

Photoshop CS6 beta er  tilgjengelig og kan lastes gratis ned i en engelsk, tidsbegrenset versjon på http://www.adobe.com/go/photoshopcs6