ESET kunngjør Endpoint-løsninger for antivirus og sikkerhet

Nettsidekontroll, rollebasert administrasjon, rollback av oppdateringer og mye mer i Endpoint Antivirus og Endpoint Security.

ESET styrker nå fokuset på bedriftssegmentet med Endpoint Security og Endpoint Antivirus – to pakker med mange nyttige funksjoner for bedrifter.

– ESETs anerkjente og ressursgjerrige systemfotavtrykk, sammen med avansert fjernadministrasjon av klienter, gjør at disse løsningene passer utmerket for virksomheter med fokus på virksomhetsbrukerens individuelle behov og realiteter, sier Christian Teien Sørensen, Norgessjef for Eurosecure, som representerer ESET i Norge og Norden.

Les også: ESET med sikkerhetspakke til alle Android-enheter

Noen nøkkelfunksjoner i pakkene er sentral administrasjon av sikkerhetsløsningene og blokkering av uønskede media og enheter. Endpoint Security kan også skilte med nettsidekontroll (basert på kategorier som spill, sosiale medier, nettbutikk etc.), antispam for klienter og toveis brannmur.

– ESETs programvare blir brukt av mer enn 100 millioner brukere globalt. Vi er derfor svært fornøyde med å kunngjøre at vi etter omfattende utvikling og testing kan tilby den nye og svært avanserte produktlinjen for bedriftsmarkedet, sier Richard Marko, CEO i ESET.