Adobe Lightroom på iPad

Adobe Lightroom er nå tilgjengelig for iPad. Dermed kan fotografer ta arbeidet med seg hvor som helst, også offline. Med Lightroom Mobile synkroniseres bildene automatisk med ens PC eller Mac, og ny ikke-destruktiv redigering gjør det mulig å arbeide med raw-filer uten å risikere å slette innhold.

Lightroom er den profesjonelle fotografens beste venn på datamaskinen. Nå kan vennskapet fortsetter på iPad. For den nye appen Adobe Lightroom Mobile gjør fotografen uavhengig av PC-en når bildene skal redigeres. Lightroom Mobile har som sin storebror, Lightroom 5, de viktigste verktøyene og funksjonene for profesjonell bilderedigering. Blant nyhetene er muligheten til å redigere raw-filer uten å bekymre seg for å slette noe fra sin iPad. I tillegg synkroniseres bilder automatisk med Lightroom 5 på PC eller Mac, og man kan jobbe med appen offline.

Pris og tilgjengelighet
Lightroom Mobile er nå tilgjengelig for iPad 2 eller nyere. Lightroom Mobile er også tilgjengelig for alle som er medlem av enten Creative Cloud eller Photoshop Photography Program.

Med Photoshop Photography Program får man tilgang til de nyeste versjonene av Photoshop CC og Lightroom, løpende oppgraderinger, 20 GB skylagring for fildeling og samarbeid, den nyeste versjonen av Adobe Bridge og en Behance ProSite. Påmelding koster kr. 93,75 inkl. mva. per måned og forutsetter at man tegner et årsabonnement.

 Photoshop Photography Program er tilgjengelig her:  www.adobe.com