Jottacloud med ubegrenset lagring

Jottacloud oppgraderer sin abonnementsportefølje .

Den norske skylagringstjenesten, Jottacloud, oppgraderer nå sine abonnement og gjør det hele litt enklere. De tilbyr nå kun to typer abonnement.

Jottacloud Gratis – 
5 GB lagringsplass.
– Ubegrenset antall enheter.

Jottacloud Ubegrenset – 59,- pr måned.
– Ubegrenset lagringsplass.
– Ubegrenset antall enheter.

Så nå kan privatpersoner som ønsker å benytte Jottacloud glede seg over ubegrenset lagringsplass og ubegrenset antall enheter, dvs ALLE maskiner, nettbrett eller telefoner – som man ønsker å knytte opp til sin personlige konto.

Tjenesten er i hovedsak en backuptjeneste, hvor man kan laste ned en klient og velge hva man ønsker å ta backup av. Backup skjer da kontinuerlig når filer endres og Jottacloudklienten finnes allerede for Pc, Mac, Android og iPhone/iPad. Dessverre er Windows Phone utelat nok en gang, men vi håper på støtte også for dette operativsystemet.

En annen fordel med Jottacloud er at de har servere I Norge og må derfor følge norsk lov. Det vil si at vi skal slippe å ha NSA snokende I filene våre.

Mer info finner du på www.jottacloud.no

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...