Design Kabelen er kun 15cm lang og laget i et hvitt, matt plast-materiale. Den virker solid og pluggene sitter godt i andre enheter. 15cm er en praktisk lengde for at det skal være enkelt å ta med seg og i bruk sammen med bærbar pc, men det er faktisk i snaueste laget for bruk til daglig hvis man vil lade fra vegguttak. Fast i kabelen sitter Micro-USB pluggen og på den er det støpt en adapter fra Micro-USB til Lightning. Dermed kan man enkelt velge hvilken plugg man skal bruke.

I bruk

PNY 2in1 er spesielt smart i bruk sammen med en powerbank. Da har man ofte powerbanken liggende ved siden av enheten man skal lade og da er 15cm med kabel nok. Bruker man bærbar pc eller Macbook er det også smart at man har en liten kabel hvor mobilen da kan ligge ved siden av den bærbare for å lade eller synkronisere. Det er altså kun når man skal lade fra et vegguttak at kabelen er for kort til å være praktisk, men vi tipper PNY har reise og mobilt bruk, som beskrevet over, i tankene når de lagde denne kabelen.

Konklusjon

Vi har brukt kabelen en del den siste tiden og det er et produkt vi tror mange kan ha glede av. At den er rimelig er jo heller ingen ulempe og kvaliteten virker god. Man får faktisk litt følelsen av at det kunne vært et originalt Apple-produkt når man holder kabelen i hånden. At den støtter både Micro-USB og Apples Lightning, er en like smart som enkel oppfinnelse og i bruk som synk-kabel sammen med bærbar PC eller for lading via en powerbank, er den gull verd. Kabelen koster i skrivende stund 152 kr og kan kjøpes –her–]]>

Vår vurdering

90 / 100 poeng
Design

90%

I bruk

90%