Windows 10 ‘SR1’ ventet neste måned

Windows 10 ‘SR1’ ventet neste måned

Selv om det bare er timer siden den offisielle lanseringen av Windows 10, har ryktene om en første oppdatering av operativsystemet begynt å spre seg.

Sett bort ifra brukergrensesnittet og apper i Windows 8, må vi tilbake til Vista for å finne like mange (og store) grunnendringer i Windows som overgangen til Windows 10.

En av de mer omfattende endringene er måten oppdateringer av operativsystemet vil bli distribuert til brukerne av systemet, som i følge The Verge vil skje allerede om få dager eller uker.

Selv om det ikke er klart hvorvidt dette er en ny build eller en mindre oppdatering av operativsystemet, omtales den allerede som “Service Release 1” (SR1). Det er ikke ventet noen nye funksjoner i denne oppdateringen, men fokus på feilretting av programvare nå som langt flere brukere har utfordret operativsystemet på sine systemer.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...