Dato og sted for Microsoft Ignite 2017 bekreftet

Forhåndsregistrering til Microsoft Ignite 2017 i Orlando er åpnet

Forhåndsregistrering til Microsoft Ignite 2017 i Orlando er åpnet

Microsoft Ignite 2016 i Atlanta er knapt ferdig, men allerede er planleggingen av neste års IT-konferanse i gang - i Orlando, Florida.

Microsoft Ignite 2016 er knapt slutt, men selskapet har allerede rukket å annonsere neste års store begivenhet – som vil finne sted i Orlando, Florida fra 25.-29. september.

Årets vertinne, Julia White, annonserte dette på Twitter.

Under årets konferanse annonserte Microsoft en rekke nye produkter og tjenester, blant annet nye funksjoner til Office 365 og nye sikkerhetsfunksjoner til både Windows og Office. Også Windows 10 mobil fikk litt oppmerksomhet når Microsoft viste frem funksjoner som kommer i Redstone 2-oppdateringen.

Årets konferanse bestod av over ett tusen ulike sesjoner, deriblant vår egen Alexander Solaat Rødland som holdt en sesjon om storskala utrulling av Microsoft Surface Pro.

Konferansen drar over 20.000 besøkende hvert år, og om du planlegger å delta neste år, kan du forhåndsregistrere deg via Microsofts nettsider.

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?