Dette er VeeamOn 2017

Dette er VeeamOn 2017

Gå ikke glipp av neste års store tilgjengelighetskonferanse

Det er noen ting i livet en bare tar for gitt, som å kjøpe lunch på det lokale supermarkedet betyr implisitt at den ikke skal gi deg matforgiftning. For mange IT-leverandører gjelder det samme ved anskaffelse eller ervervelse av nye systemer – har du tenkt på backup?

Bli bedre kjent med likesinnede innen bransjen og bli kjent med løsninger som kan spare din bedrift for ubehagelige overraskelser.

Større trusler enn noensinne

Selv om IT-systemer har blitt langt mer robust og stabil de senere årene, har også angrep mot brukerdata gjort sitt inntog. Ett av de mest kjente (og forhatte) har vært Locky, et løsepengevirus som har fått IT-ledere til å kaldsvette under ledermøtet.

Hvorvidt det er ondsinnet programvare, bruker- eller maskinfeil – tap av brukerdata er uunngåelig. Spørsmålet er hvordan du kan minimalisere skaden når den først har oppstått, og for deg som ITpro er konferansen satt til 16-18 mai 2017 – New Orleans.

Bli kjent med partnere og løsninger for deg

Som ved så mange andre IT-konferanser er dette kun et rammeverk for å snakke om sikkerhet og tilgjengelighet. Bli bedre kjent med løsninger fra produsenter som VMware, Microsoft, Cisco, HPE, NetApp og mange flere.

Super-early bird

For de som allerede er tenkt seg til blues-byen er det store beløp å spare på å registrere seg før vi ser 2017 og du kan spare hele $300 på å være tidlig ute.

For ytterligere informasjon, priser og registrering kan du benytte følgende lenke