Gjør deg klar for Microsoftskyen 31. mai

Gjør deg klar for Microsoftskyen 31. mai

Ikke gå i sommermodus uten å ha fått med deg MVP dagen som arangeres i lokalene hos Microsoft den 31. mai. En hel dag med skytjenester, nettverk, sikkerhet og tips for det hybride miljø.

Gjør deg klar for et arrangement hvor du får en full dag, stappfult av innhold med noen av de beste foredragsholderne i Norge. Denne dagen er tilpasset til deg som IT Pro i Norge.

Første gang i Norge

Det er første gang MVP Dagen arrangeres i Norge, etter inspirasjon fra nord-amerika, hvor ikke mindre enn elleve av de norske MVPene står på agendaen.

Alle sesjoner holdes på norsk og vil kunne bidra til oppklaring og forklaring av begreper som “tennant” og “MFA”, samtidig som det siste nye innen teknologi vil bli forklart og demonstrert.

Bli bedre kjent med to av foredragsholderne

Oddvar Moe, så, fortell oss litt om deg selv:

Jeg er pappa til 2 nydelige jenter, gift med verdens deiligste kone  og er så heldig at jeg har hobbyen min som jobb. Utenom dette liker jeg pc spilling, fisketurer, filmer og øl smaking.

Oddvar Moe i kjent mediteringsstil før scenen inntas

Hva arbeider du med og hva gjør du når du er på jobb?
Jeg jobber i Advania som Chief Technical Architect innen Microsoft sikkerhet.

Min jobb er å utvikle nye konsepter, gjøre  penetrasjonstesting, utføre herding av Windowsmljøer, automatisering med Powershell scripting og litt sikkerhetsforskning. Jeg holder også kurs og foredrag.

Hva skal du snakke med på MVP Dagen?

Jeg skal snakke om sikkerhet i praksis. Rollen min i foredraget er å være en angriper mot Windows sikkerheten og Olav Tvedt skal da være forsvarer mot mine angrep. Jeg skal demonstrer live hacking og vi skal vise tiltak mot dem. Dette kommer til å bli en kjempespennende sesjon og håper du er der og ser på.

 Få også med deg vårt bransjeintervju av Oddvar.

Så, Ståle Hansen, kan du overgå Oddvar?

Selvsagt! Jeg bor rett utenfor Oslo, digger hjemmekontor og jobber tett med kona som har økonomiansvaret i firmaet mitt. Unødvendig å si at jeg har verdens herligste kone! Ellers gamer jeg så ofte jeg kan med gutten på 8år som lever i tiden og skal bli YouTuber selvfølgelig 🙂

Ståle Hansen i sitt kjente habitat på scenen

Hvor arbeider du?
I desember 2016 startet jeg CloudWay AS. Fokuset er produktivitetsrådgivning og implementasjon rundt Office 365 og spesielt Skype for Business som jeg har jobbet med de siste 10 årene. Jeg har jo også vært intervjuet her på ITpro.no tidligere.

Hva skal du snakke om på MVP Dagen
Sammen med EMS spesialist Jan Ketil Skanke skal jeg snakke om hvordan MFA påvirker produktivitet og frihet innenfor IT-avdelingens sikkerhetbestemmelser.

Du vil lære hvordan det fungerer i Office 365 og hybride miljøer. Dette er et tema jeg jobber mye med for tiden og gleder meg til å fortelle om mine erfaringer om det.

Jan Ketil Skanke, hva har du gjort dette første året som MVP?

Ah, min store hobby utenfor IT er min kjære motorsykkel, men som familiemann blir det ikke mye av det heller.

Hvor arbeider du, og hva gjør du der?
Jeg jobber stort sett hjemmefra jeg om det ikke kreves at jeg er ute hos kunden. På hjemmekontoret gjør jeg jobben i ro og fred. Av og til blir jeg forstyrret av kunder og andre som vil snakke med meg, heldigvis.

Jan Ketil jubler for sitt hjemmekontor under snøkaoset på østlandet i går

Hva skal du snakke om under MVP Dagen?
Jeg skal snakke om Multifactor Autentisering. Hvor viktig dette er i dag og hvordan man praktisk kan få tatt dette i bruk. Vet du ikke hva MFA er så er det på tide.

Olav Tvedt, den første ITpro MVP’en i Norge. Er du fremdeles gift etter ni hektiske år?

Heldigvis har jeg en usedvanlig tålmodig kone, men det har jo blitt en del kompensasjoner som må til over årene. Heldigvis så ser min sønn Fredrik fordelen med å kunne arve “gadgets” og få hjelp av en MVP hjemme.

Hvor arbeider du?

Jeg jobber i Lumagate. Lumagate er det firmaet som (trolig?) har flest ansatte MVP i verden (12 stykk). Så her har vi et utrolig sterkt og aktivt teknisk miljø, hvor det er lett å være fremtidsrettet og det er alltid god hjelp fra dyktige kollegaer.

Olav Tvedt, også kjent som Olav Blues i “The Bluescreen Brothers” – her i aksjon under Ignite 2014 i Blues Brothers-byen Chicaco

Hva skal du snakke om på MVP Dagen

Som Oddvar nevnte innledningsvis, så skal han og jeg skal holde en veldig praktisk sikkerhets sesjon med masse demonstrasjoner og gode tips som vi håper skal hjelpe deltagere i det daglige trusselbilde. Forhåpentligvis klarer jeg å blokkere Oddvar ute fra mine sensitive filer. Oddvar har ikke godt av å se dem – tro meg!

Hvor og når?

Selve arrangementet skjer hos Microsoft sine lokaler på Lysaker Torg 45.
Arrangementet koster 500,- og inkluderer servering, men, vær rask – halvparten av billettene er allerede solgt!

For mer informasjon kan du besøke mvpdagen.no og du kan allerede i dag gå til registreringssiden for å sikre deg plass.