Sopra Steria blir en del av Google Clouds partnerprogram

Sopra Steria blir en del av Google Clouds partnerprogram

Sopra Steria Gruppen har nettopp blitt del av partnerprogrammet til Google Cloud. Nå skal konsulentselskapet tilby Googles skyinfrastruktur til komplekse digitaliseringsprosjekter.

Avtalen innebærer at Sopra Steria bruker deler av Google Cloud Platform i sine kunders innovasjonsprosjekter. Plattformen er den samme som Google bruker internt til blant annet sin egen globale infrastruktur. Den passer spesielt godt til prosjekter som krever robust infrastruktur og kraftige kalkulasjoner, for eksempel innen kunstig intelligens og Big Data.

SKYKRAFT. – Gjennom Google Clouds partnerprogram får vi tilgang på teknologi og ekspertise som styrker vår kompetanse som digital transformasjonspartner, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia.

– Samarbeidet med Google betyr at vi ytterligere styrker vår evne til å gjennomføre store, komplekse innovasjonsprosjekter. Vi jobber med noen av de største kundene på markedet, og gjennom Google får vi tilgang på teknologi og ekspertise som styrker vår kompetanse som digital transformasjonspartner, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia.

Han forteller at Google og Sopra Steria vil dele erfaringer rundt transformasjonsprosjekter samt samarbeide på utvalgte prosjekter i fremtiden. Som del av avtalen skal Sopra Steria sørge for at selskapets fageksperter blir opplært og sertifisert i Google Cloud Platform.

Sopra Steria tilbyr allerede skytjenester fra de to andre store aktørene i markedet; Amazon Web Services‎ og Microsoft Azure. I Norge tilbyr selskapet også skytjenester levert fra IBMs skydatasenter, som gjør det mulig å lagre data trygt på norsk jord.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...