Microsoft legger ned Groove Music – sender kundene til Spotify

Ber kunder migrere til Spotify

Det skulle ta under to måneder fra lanseringen av Spotify til Xbox før Microsoft selv la ned sin strømmetjeneste, Groove Music, og bistår sine brukere til migrering av den tidligere konkurrenten.

Windows Media Player v. Next?

Selv om kunder med et aktivt medlemsskap i Groove Music vil få tilgang til innhold en stund fremover, er det slutt fra nyttår.

Brukere vil etter denne datoen ikke lengre ha muligheten for å kunne kjøpe, strømme eller abonnere på strømmetjenester som tidligere. Musikk som er kjøpt gjennom tjenesten vil derimot fremdeles være tilgjengelig for avspilling, noe som gjør Groove appen til en moderne versjon av Windows Media Player. Bare for musikk. Fremskritt?

Faksimile: Microsoft
Faksimile: Microsoft

For å bøte på såret ruller Microsoft i disse dager ut oppdateringer til Groove Music appen for å la sine brukere enkelt migrere innhold og spillelister over til Spotify.

For ytterligere informasjon og komplett fremgangsmåte for å migrere dine spillelister, kan du lese den offisielle bloggen hos Microsoft

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...