Skriv ut videoer og bilder i utvidet virkelighet

Skriv ut videoer og bilder i utvidet virkelighet

Lifeprints trådløse skriver vekker minner til live ved å forvandle videoer til levende bilder, ikke helt ulikt slik man kjenner fra Harry Potter-filmene.

Vi har alle sett det på film hvor de går rundt med papir til skjerm som presenterer både video og lyd. Fiksjonen kommer stadig nærmere virkelighet.

Med Lifeprints bærbare Bluetooth-skriver vil ikke de gode bilde- og videominnene lenger gå i glemmeboken så snart de er lagret på telefonens kamerarull eller delt på sosiale medier. Som dere vet kan vi menn multitaske- både se, lytte og glemme samtidig!

Vekker bilder til live

Ved hjelp av en spesiell teknologi som kalles Augmented Reality HyperphotosTM, gjør Lifeprint det mulig å skrive ut videominner  som bilder en kan henge opp på for eksempel oppslagstavlen eller veggen – og som til enhver tid kan gjenoppleves via Lifeprint-appen.

«Det er noe helt spesielt ved å holde et fotografi i hånden eller henge det opp på veggen – og huske tilbake på den gangen bildet ble tatt. Den følelsen får man bare med «ordentlige» bilder. Lifeprint er som skapt til å bygge bro mellom de digitale mulighetene som smarttelefoner gir, og den følelsesmessige verdien som kjennetegner analoge bilder»

  • Tim Martin, administrerende direktør hos Lifeprint Products
Lifeprint printer direkte på ZINK Paper i farger - uten blekkpatroner eller toner.
Lifeprint printer direkte på ZINK Paper i farger – uten blekkpatroner. Foto: Lifeprint

Del minner med venner og familie

Lifeprint gjør det også lett å dele minner med venner og familie: De unike bildene kan nemlig deles med enhver Lifeprint-skriver i verden med ett enkelt klikk – som på Instagram eller Snapchat bare med ordentlige bilder. Du kan for eksempel ta opp en video med favorittfilteret ditt fra Snapchat og sende den til en venn, som da kan skrive den ut på sin Lifeprint-skriver – og senere vekke den til live. Med Lifeprint blir det for første gang noensinne lett å dele ordentlige bilder.

Slik virker det

Lifeprint kan skrive ut bilder og videoer fra både kamerarullen, Facebook og Instagram – og man kan også skrive ut GIF-er eller snapper man liker spesielt godt. Ved hjelp av Lifeprint-appen kan man dessuten redigere og tilpasse utskriften med filtre, memer, klistremerker og mer.

Tilgjengelighet og informasjon

Lifeprint er tilgjengelig for salg og har en veiledende utsalgspris på 1490 kroner inkl. 10 ark fotopapir.

En pakke med 30 ark selvklebende ZINK fotopapir koster 249 kroner, mens en pakke med 50 ark fås til 349 kroner.

Produkttest: Sonos Roam

Mest kjent for sine stasjonære- premium produkter har Sonos nå utvidet sin bærbare portefølje med en ultraportabel høyttaler. Klarer de å gjenta suksessen fra Move med deres nye Roam?

Nyhetsdryss fra Microsoft Ignite 2021

Over 150.000 teknologiinteresserte fulgte med da Microsoft Ignite gikk av stabelen denne uka. Microsoft presenterte en rekke nyheter som skal bistå virksomheter med å lettere tilpasse seg den digitale transformasjonen verdenssamfunnet befinner seg...