Gizmonsdag: Ember mug

Gizmonsdag: Ember mug

Det er ingenting som slår følelsen av brannsår i munnen etter å ha vært overivrig rundt pizzabordet eller med kaffekoppen. Vel, muligens å drikke kald kaffe når du forventet at den skulle være varm. Ukens gizmo fikser begge deler!

Drømmen om smarthjem har for lengst ridd vår produktleders drømmer. Å komme hjem til rent hus som resultat av en velinvestert robotstøvsuger er like godt for sjelen som smarte stikkontakter og taklamper. Selvsagt, vi har alle sett kaffekoppen som drives av USB varme? Glemmesak.

Ember Ceramic Mug

Kopp og krus – med app!

Problem løst! Med Ember Travel Mug og Ember Ceramic Mug kan du sette temperaturen til å passe med dine preferanser. Ikke bare sørger Ember for at du kan nyte drikken din til denne temperaturen ved å holde den varm for deg, den gir også beskjed når drikken har nådd temperaturen og er klar til å drikkes dersom den er for varm ut av trakteren eller tekokeren.

Vil du gjøre som vår produktleder: Kombinere HMS og god drikke så kan Ember kjøpes på ember.com, Amazon eller som vår produktleder, hos utvalgte Starbucks i USA.

Da gjenstår bare vaffeljernet…

Appen kan lastes ned her:

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...