Microsoft annonserer mørkt tema til filutforskeren

Microsoft annonserer mørkt tema til filutforskeren

Microsoft har nettopp lansert en ny build av Windows til Windows Insider-brukere på Fast Ring, og den kommer med den del nye funksjoner. En av de er mørkt tema til filutforskeren.

Et mørkt tema til filutforskeren i Windows er faktisk en av de mest etterspurte funksjonene blant Insider-brukere, og er nå gjort tilgjengelig til de som bruker Fast Ring-oppdateringer.

Flere program- og apputviklere har lagt inn støtte for Dark Theme i sine programmer og applikasjoner, men det er først nå at også Microsoft legger inn dette i filutforskeren.

For Fast Ring-insidere som ønsker å aktivere dette, kan man gå til Settings->Personalization->Colors, og deretter velge Dark Mode for å ta det i bruk over hele systemet.

Også kontekst-menyen i filutforskeren er blitt farget sort, men Microsoft opplyser i et blogginnlegg at brukerne kan oppleve feilnyanser og fargeforskjeller – men at dette blir fikset fortløpende i kommende oppdateringer.

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.