Microsoft annonserer mørkt tema til filutforskeren

Microsoft annonserer mørkt tema til filutforskeren

Microsoft har nettopp lansert en ny build av Windows til Windows Insider-brukere på Fast Ring, og den kommer med den del nye funksjoner. En av de er mørkt tema til filutforskeren.

Et mørkt tema til filutforskeren i Windows er faktisk en av de mest etterspurte funksjonene blant Insider-brukere, og er nå gjort tilgjengelig til de som bruker Fast Ring-oppdateringer.

Flere program- og apputviklere har lagt inn støtte for Dark Theme i sine programmer og applikasjoner, men det er først nå at også Microsoft legger inn dette i filutforskeren.

For Fast Ring-insidere som ønsker å aktivere dette, kan man gå til Settings->Personalization->Colors, og deretter velge Dark Mode for å ta det i bruk over hele systemet.

Også kontekst-menyen i filutforskeren er blitt farget sort, men Microsoft opplyser i et blogginnlegg at brukerne kan oppleve feilnyanser og fargeforskjeller – men at dette blir fikset fortløpende i kommende oppdateringer.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...