Clas Ohlson går for Veeam

Clas Ohlson går for Veeam

Veeam sikrer kontinuerlig tilgjengelighet og bedre effektivitet for Clas Ohlsons 231 butikker

I en pressemelding til ITpro.no annonserer Veeam at Clas Ohlson, en av Norges største butikkjeder, har valgt Veeam Backup & Replication Enterprise Plus for å levere konstant tilgjengelighet, samtidig som de er med på utviklingen og møter kundenes forventninger. Den svenske kjeden benytter nå Veeam’s løsninger til å holde sine nettbutikker oppe og sikre at alle forretningskritiske systemer støtter salg av de tusenvis av nyttige produktene i deres internasjonale virksomhet.

– Vi har måttet sikre evnen til å utvide nettbutikkvirksomheten vår og beholde en konkurransedyktig posisjon. Ved starten av året begynte vi derfor å se på alternativer til våre eldre systemer. Vi fant snarlig ut at Veeam kunne levere tilgjengeligheten vi sårt trengte, men også passet godt inn i vårt eksisterende miljø

– Fredrik Olofsson, IT-arkitekt for datasenter og infrastruktur, Clas Ohlson

Sikkerhetskopiering av alle virtuelle servere er nå styrt av Veeam Backup & Replication Enterprise Plus. De behandler alt fra ERP-systemer til SQL servere, i tillegg til logistikksystemer, nettsider og regnskapssystemer. Til og med betalingen i nettbutikken, krever at datasenteret sikrer at de er på nett og tilgjengelige. Veeam har en logisk struktur med færre klikk og mindre sjanse for feil. Til ITpro sier Olofsson at en av fordelene med Veeam Backup & Replication Enterprise Plus, bare fungerer, uten videre. Medarbeiderne i IT-avdelingen bruker nå mye mindre tid på sikkerhetskopiering og tilgjengelighet.

For Veeam er denne avtalen et bevis på ytelsen av våre produkter i varehandelen. Systemene til Clas Ohlson var ingen enkel infrastruktur å jobbe med, men Veeam kan integreres mot selv de mest komplekse systemer og sikre dem hypertilgjengelighet for alle data, applikasjoner og skyer avslutter Victor Engelbrecht Dohlmann, nordisk salsgsjef i Veeam.