Gizmonsdag: TP-Link HS100

Gizmonsdag: TP-Link HS100

Smarte hjem krever ikke elektrikere

Ukens Gizmo er ingen ringere enn smarthjemmets argreste fiende; smartdingsen som ikke krever sentral eller elektrikerinstallasjon.

Vi inkluderer selvsagt TP-Link sine smartpærer som vi har omtalt på ITpro tidligere. Først og fremst LB120 som både endrer fargetemperatur og farge – alt etter modellvalg, men dagens gizmo er langt mer anvendbar og ikke minst livreddende!

Strømmåler, overvåkning og støyfjerner

Dagens Gizmo er dog en viktig redning for sjelfreden og overvåkning av fryseboksen i ferien. Enhver villavent- fantatiker har sett seg lei viftestøyen fra ventilatoren i åpen stue-kjøkkenløsning, eller måtte be venner om bistand for å sjekke at ikke sikringen til fryseboksen gikk i ferien.

Med smartplug kan dette både styres og overvåkes fra hele verden. Undertegnede har selv reddet middagsbesøk fra støyende kjøkkenventilasjoner som nekter å slå seg av. En liten egeninnsats for å demontere ventilatorhetten var alt som skulle til for enkel deaktivering av ventilator.

Klikk for større bilder fra appen

Selvsagt, en av de herlige finessene er timerfunksjonen som sørger for at den blir slått på hver natt. Sånn i tilfelle det blir glemt når besøket er dratt.

Kasa Smart
Kasa Smart
Price: Free
‎Kasa Smart
‎Kasa Smart
Price: Free

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...