Plantronics med nye lydopplevelser for de som trener, reiser og gamer

Plantronics med nye lydopplevelser for de som trener, reiser og gamer

Plantronics største forbrukerlansering i høst inkluderer produkter for treningsentusiaster, de reisende og en egen RIG PRO Series- for konkurrerende gamere.

Plantronics annonserte i høst sin mest omfattende produktlansering med åtte produkter i seriene BackBeat FIT, BackBeat GO og RIG PRO. Produktene skal sikre forbrukerne kvalitet slik at de kan høre og nyte det som betyr mest – fra musikk til telefonsamtaler til spill.

For den aktive
Treningsentusiaster og aktive mennesker av alle slag bør sette den nye BackBeat FIT 3100 på sin ønskeliste. Hodetelefonen levereres med funksjonen Always Aware som gjør at du kan høre omgivelsene – som sykkelbjeller, eller skrikende bremser – under treningen. De trådløse hodesettene har myke, fleksible øretelefoner.

BackBeat GO 410
BackBeat GO 410

For de reisende
Med over 100 reisedøgn hvor Flesland er redaksjonens andre hjem. Enten det skulle være på fly, flyplasser eller offentlig transport ellers, har Plantronics lansert øreproppene BackBeat GO 410. BackBeat GO 410 lover opptil 12 timers batterilevetid og aktiv støykansellering

For de konkurrerende
Gaming er et annet stort område hvor Plantronics tilbyr konkurrerende gamere et nytt nivå for å høre hva som betyr noe. Enten de spiller Overwatch, Fortnite eller Call of Duty, vet gamere at lydkvaliteten kan være forskjellen mellom å vinne eller å måtte kjøpe nytt tastatur. De nye hodesettene til Plantronics RIG 300, RIG 400 PRO og RIG 500 PRO Series fortsetter arven fra RIG-familien av spillhodesett, og brukes over hele verden av profesjonelle gamere. Hodetelefonene er kompatible til både Xbox One, PS4, Nintendo Switch og PC.

  • RIG 300-serien – er designet som et premium hodesett for den voksende gameren. De lette, komfortable, åpne øreklokkeene leverer de beste lydopplevelser for barn og voksne uansett spill, og vår SoundGuard-teknologi forbedrer lydopplevelsen ved å sikre et maksimumsvolum på 118dB.
  • RIG 400-serien – er for virkelig konkurrerende spillere med den patentanmeldte RIG Game Audio Dial som lar deg justere lydintensiteten og opplevelsen uten å ta hendene dine av kontrolleren. Dual Material-øreputene er komfortable og reduserer støy, slik at fokuset alltid er spillet.
  • RIG 500-serien – er bygget for de mest krevende gamerne og spillplattformene med høy oppløsning. Gamerne nyter high-fidelity lyd gjennom øreklokker i exoskeleton-design som forbedrer komforten, reduserer støyforstyrrelser og gir deg fordelene ovenfor konkurrentene.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...