Ring har kommet til norske butikker – skal redusere kriminalitet i nabolag

Ring har kommet til norske butikker – skal redusere kriminalitet i nabolag

Ring videodørklokker og sikkerhetskameraer har redusert kriminalitet i USA. Produktene er nå tilgjengelig for norske butikker.

Om det er for å avsløre ring-på-spring unger, skremme vett av de samme ungene når de kommer på Halloween, eller for å beskytte dine eiendeler mot innbrudd har det Amazon- eide selskapet Ring nå kommet til Norske butikkhyller.

Ring har vist seg å redusere kriminalitet i amerikanske nabolag, kunngjør nylig sin ankomst på det nordiske markedet. Det vil si, også til butikkhyllene. Rings portefølje av Wi-Fi-tilkoblede, HD-video dørklokker og sikkerhetskameraer gir proaktiv, forebyggende og rimelig sikkerhet for huseiere. Toveis-, bevegelsesdeteksjon og levende visningsfunksjonalitet på alle enheter gjør det mulig for brukerne å se, høre og snakke med den som er på eiendommen din, uansett hvor du er.

Fra og med i dag kan Ring-enheter kjøpes fra Ring.com, utvalgte nettbutikker og hos lokale forhandlere som Elkjøp, Komplett og Clas Ohlson.

Med Ring har huseiere over hele verden stoppet innbrudd, holdt øye med huset når de ikke er hjemme, og kommunisert med alle som ringer på døra – selv når de er på reise. Vi fortsetter vårt oppdrag med å redusere kriminalitet i nabolag over hele verden ved å bringe våre innovative og forebyggende sikkerhetsprodukter til det svenske, norske, danske og finske markedet.

Jamie Siminoff, CEO og grunnlegger av Ring.

Ring Spotlight
Ring Spotlight

Siden selskapet ble lansert i 2013, har Ring bidratt til å holde nabolag og naboer sikrere. Fra å bidra til å forhindre forbrytelser som tyveri eller innbrudd, til å hjelpe funksjonshemmede lettere å se hvem som står på døren og svare. Faktisk, rapporter avslører at nabolag med Ring Video Doorbell installert fikk en betydelig reduksjon av innbrudd. Selskapet viser til et Los Angeles-nabolag som opplevde en reduksjon på 55% i innbrudd, etter at Ring Video Doorbell ble installert i bare 10 prosent av hjemmene i nabolaget.

Hvem vet, muligens dette er gaven mor gir til gizmoglade far for å Ringe julen inn?