Netgear med WI-FI 6: Lanserer nye Orbi MESH enheter

Netgear med WI-FI 6: Lanserer nye Orbi MESH enheter

Netgear viser frem neste generasjons WiFi-MESH nettverk under CES

Netgear annonserte i dag den kommende utvidelsen av Orbi Mesh Wi-Fi-systemet – optimalisert for hjem med gigabit-bredbåndsforbindelse.

Kjent design med 802.11ax

Det prisbelønte Orbi Whole Home Wi-Fi-systemet, basert på NETGEARs Fastlane3-teknologi, blir snart tilgjengelig med sjettegenerasjons Wi-Fi-teknologi – også kjent som 802.11ax, eller Wi-Fi 6. Dette vil, i følge Netgear, forbedre Mesh-baserte Wi-Fi-systemer markant, og levere gigabit-internetthastighet via Wi-Fi.

Qualcomm prosessor og 4×4 backhaul

Orbi med Wi-Fi 6 har en avansert firekjerneprosessor fra Qualcomm, og støtter flere samtidige Wi-Fi-strømmer, som gjør det mulig å levere gigabit-forbindelse til langt flere enheter. De leveres også med støtte for 1024-QAM med 4×4 Wi-Fi 6 backhaul, som øker hastigheten, dekningen og kapasiteten, for den dedikerte trådløse forbindelsen mellom Orbi-ruteren og satellittene.

Skapt for 4k og strømming

Den neste generasjonen av Wi-Fi-systemer er ideell for hvor mange enheter benyttes samtidig, gjerne for å strømme HD/4K-video, eller har smarte enheter og videoovervåkningsløsninger som alltid er aktive. Dette samtidig som du også skal kunne oppleve direktesendte sportsbegivenheter i 4K-oppløsning, og interaktive VR-spill, samt selvfølgelig fortsatt bruke alle eldre Wi-Fi-enheter.