LIFX legger berøringsfunksjon til Tile

LIFX legger berøringsfunksjon til Tile

Smarthus-leverandøren LIFX har under årets CES avduket en rekke nye funksjoner i LIFX Tile - Snart kan de firkantede lysfeltene i Tile styres med bare én enkel berøring, og dermed blir det ekstra lett for eksempel å endre farger og lysintensitet i rommet.

Under årets CES i Las Vegas har LIFX lagt en rekke nye funksjoner til Tile. Tile har som kjent 64 individuelle soner som kan stilles inn til å lyse i hver sin farge og gir deg 16 millioner farger å velge mellom.

LIFX Tile
LIFX Tile

Softwareoppdatering gir nye funksjoner

Som noe helt nytt får Tile via en programvareoppdatering nå en smart berøringsfunksjon – «Tile Tap» – som gjør det mulig å styre lysfeltene med én enkel berøring. I tillegg til berøringsfunksjonen kommer Tile også med «Tile Fire» – en funksjon som gjør det mulig å angi at lysfeltene skal lyse som levende flammer.

I en pressemelding forteller LIFX at de nye funksjonene blir tilgjengelige i løpet av årets første måneder, og via en programvareoppdatering blir de integrert slik at også eksisterende Tile-brukere får glede av de nye funksjonene.