Finn alternativene til Visio – i nettleseren

Finn alternativene til Visio – i nettleseren

Mangler du installasjonen eller rett og slett ikke har tid til å sette deg inn i Visio? Her er fem alternativer som kan redde deg

Vi har alle vært der, en presentasjon eller dokumentasjon som trenger en grafisk illustrasjon for å sette innholdet i bedre lys. Dersom du mot formodning ikke skulle ha installasjonen på plass, eller være særlig dreven i Visio, er dette alternativene som kan redde dagen!

Lucidchart

Basert på HTML 5 er Lucidchart en av de mest fleksible løsningene som finnes tilgjengelig.


En av styrkene til Lucidchart er at den støtter import- og eksport fra Visio-filer! Fortsett der du slapp, eller send arbeidet videre.
Skulle du være i tvil, eller deadline er minutter unna. Fortvil ikke. Lucidchart gir deg en rekke ferdigdefinerte maler for å komme i gang. Muligens du finner løsningen din på sekunder?

Med over 15- millioner brukere, og bedrifter som Delta, Uber og Taco Bell er dette på ingen måter noen lettvekter i bransjen.

Creately

Siden lanseringen i september 2009 har Creately levert en brukervennlig løsning rett i nettleseren som støtter intill 3 samtidige brukere i en gratis public lisens.

Med en enkel brukerveiledning er applikasjonen også svært enkel å ta i bruk – om ikke det var intuitivt nok fra før liksom…

Draw.io

Dagens gratisalternativ; Draw.io. Det finnes derimot noen integrasjoner mot Jira og Confluense som koster, men for alle oss andre som er avhengig av slikt, er dette en 100% gratisløsning. Flott for alle oss som må punge ut i bompenger.

Med integrasjon for lagring i Google Drive og Dropbox er dette en SaaS som kan komme mange til unsetning, og du kan selvsagt lagre filene lokalt til enheten din!

Til sist, glem ikke at Visio også finnes da!