Digitaliser kontorlandskapet med nye Meural Canvas fra Netgear

Digitaliser kontorlandskapet med nye Meural Canvas fra Netgear

IT-arbeidere har tradisjonelt vært forbundet med noe trauste- overfylte kontorer, helst i en kjeller uten vinduer. Med ett kombineres kunst med kravet om app

Hva pokker har dette med IT-pro å gjøre spør du gjerne?

Så godt som alt. På rundreise i Portland Oregon noen år tilbake var jeg med min kollega Morgan S. på opp til flere kunstneriske og kulinariske opplevelser. Hans facinasjon for kunst og arkitektur er ikke mulig å gjengi, men oppsummert; er det ikke estetikk, litteratur eller kultur – må det ha en app. Hva er vel bedre enn nye Netgear Meural Canvas II som piffer opp landskapet?

Få bedre helse med kunst

Meural Canvas II – Foto: Netgear

For mange år siden snublet vi over en artikkel innen motivasjonspsykologi hvor studier viste at stadig utskiftninger av bilder, kunst og oppslagsverk i trappegangene fikk de ansatte til å foretrekke trappene over heisen.

Med rett installasjon kan man både piffe opp kontorlandksapet, engasjere geekene i miljøet og ikke minst – la heisen stå.

Nye Meural Canvas II introduseres nå i Norge med et stadig voksende kuratert utvalg av verdens beste kunstverk. Mural Canvas II er et WiFi-tilkoblet digitalt lerret, utviklet for å slepe kunstverdenen til ellers tvilsomme kontorlandskap.

Den har app!! …og noe mer

Det finnes fire ulike metoder for å navigere i kunstutvalget:

  • Bevegelseskontroller: beveg hånden foran en av de to innebygde sensorene for å endre kunsten som vises eller bringe frem innstillingpanelet.
  • Stemmekontroll: Meural Canvas II støtter for øyeblikket Amazon Alexa.
  • Datamaskin: via my.meural.com/dashboard
  • Meural-appen: for iOS og Android

Som abonnent får du tilgang til et dynamisk bibliotek med over 30.000 som stadig utvides. Skulle ikke Rembrant eller Picasso falle i smak kan du legge opp dine egne bilder.

Med andre ord, Morgan, som allerede har kaffen sin klar i sin app-styrte Ember-kopp, venter i spenning til Meural Canvas kommer opp på veggen.

Helt på tampen, den kan også benyttes hjemme.