2. julenøtt 2019

Buss-for-tog-for-fly-for-reinsdyr? Hvordan i all verden skal vi løse logistikk-h*lvete i julen? Bli med på dagens nøtt!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Vi startet ganske «enkelt» i gårsdagens nøtt – her var det bare for dere å slenge ut med diverse kjente og kjære jules tradisjonssanger. Spørsmålet var da altså hvilken julemelodi nøttegeneralen bør spille mest i jul.

Skal vi regne på kvantum, er det trolig Jussi Bjørling med O Helga natt som skal toppe spillelisten vår, siden det er veldig mange som har foreslått denne sangen. Også Deilig er Jorden og Nordnorsk julesalme ligger langt opp i teten. At man kommer i stemning av Coca-Cola-sangen, slik Kristin foreslår er det heller ingen tvil om.

Vi nekter dog å gjøre det så enkelt for dere – her må det mer kreativitet på bordet for å nå opp i konkurransen!

Grunnen til at «løsningen» på denne nøtten kommer så sent, må vi til dels tillegge Thomas, som satte oss avgårde på en 3 1/2-time lang avhandling fra havna i Vancouver, med innebygget latterkrampe rundt 38 minutter inn i forestillingen.

Selv kommer jeg til å spille den nye låta til Eva Weel Skram en god del, men om den blir den mest spilte i julen vil tiden bare vise. Og Kurt Nilsen blir selvsagt med inn i hele høytiden,

Om ei den mest spilte sangen på spillelisten i år, går dagens nøtteknekk til Tom K., for å vise oss magien av teknologi og kunstig intelligens. Vi gratulerer!

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Plantronics RIG 700 HD

Dette headsettet fra Plantronics omtales som «ultralett», med er absolutt ingen lettvekter når det kommer til komfort og lydkvalitet. Med sine knappe 200gram, er hodesettet svært behagelig å ha på seg gjennom hele dagen på kontoret – eller med Call of Duty ut i de sene nattetimer.

 

Dagens julenøtt – 2. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

ITproX.no legges ned

Etter snart 22 år i drift, legges nettstedet ITproX.no ned. Vi ser tilbake på en fantastisk tid og takker våre trofaste lesere, bidragsytere og samarbeidspartnere.

Test: Philips 27E1N5600HE

5000-serien fra Philips Monitors ønsker to nye produkter velkommen: 27E1N5600HE – 27″ (68,6 cm) og 24E1N5300HE – 24 (23,8″ / 60,5 cm diag.). Introduksjon Det er dags for å sette storebror på pulten for en skikkelig...

Test: Phillips 24E1N5300HE

Introduksjon Phillips har nylig lansert to skjermer i deres 5000 serie. Det er en 24 tommers og en 27 tommers skjerm som innehar alle de viktigste funksjoner en ønsker deg av en kontor-skjerm i...

Test: Philips 243s1

Nederlandske Philips har i en årrekke gitt oss mye forbrukerelektronikk og har en stor portefølje av skjermer og tv-er. Det begynner å bli ganske lenge siden de først lanserte sin ekte flatskjerm-tv tilbake i...