6. julenøtt 2019

Julen kommer snikende frem i butikken sammen med spindelvev, gresskar og sopelimer en gang i september/oktober - men når starter julen egentlig?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Skal vi tro våre kjære nøtteknekkere, vil en av Nissens brukte underbukser sette deg tilbake mellom 399-3000 kroner, og det skal visstnok finnes mange ulike utgaver på Ebay der ute. Men er det ekte vare? Lars K. satser heller på Nissemors bruker truser, som visstnok skal være lettere å få tak i. Er hun så lett på tråden?

I følge Beate B. så er det en enkel sak å få tak på Nissens underbukse i forbindelse med den årlige vasken, hvor underbuksen byttes ut med en ny. Janne F. ser ikke for seg at Nissen er en sexy, naken mann i underbukse.

Runar F. foreslår en tur på mørkenettet, hvor Nissemor har sin egen sexshop, hvor hun selger ut mannens utstyr – både med og uten bremsespor!

Og i følge Geir J. har nøtteredaksjonen tatt feil i antagelsen av populariteten for Nissens undertøy. Til å svare på disse anklagene, har vi fått en svært kort uttalelse fra selveste Nøttegeneralen; – Nøtteredaksjonen tar aldri feil!

Denne fra Tom K. kunne jo faktisk vært det “rette svaret”.

Det kunne faktisk, for enkelhetens skyld, vært Tom K. som vant i dag.

Hele to flotte dikt har vi fått inn i dag, både fra Harriet og Beate F. Takk for det! Dermed kan vi annonsere at sistnevnte stakk av med nøkkeknekken nøtt nummer 5!

Nissens brukte undertøy kan man ikke kjøpe,
I beste fall så gjelder: du må stjele og så løpe..
Men husk at Nissen bare bader én gang på ett år,
det er dagen Nissemor endelig får
puttet Nissefar i baljen, skrubbet skjegget hvitt,
og om du stille venter, og forsiktig tar en titt,
kan du se hans undertøy, og lukte det sågar..
Om du takler stanken, og ikke blir for sen,
så kan du få hans undertøy, som kunde nummer en.
Men nøler du et øyeblikk, så mister du din sjanse,
da kaster Nissemor alt tøy med heftig eleganse;
rett i ilden, fort og kjapt, vil Nissens tøy forsvinne,
og du må se at dette året kan du ikke vinne. 😭🎅

 

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Kingston KC2000 1TB RAM-brikke

Uovertruffen NVMe-hastighet og optimal fleksibilitet, ideell for stasjonære datamaskiner, arbeidsstasjoner og høyytelsessystemer.

Disken er selvkrypterende og har en heldekkende databeskyttelse gjennom AES maskinvarebaserte 256-bits kryptering, samt TCG Opal 2.0-kompatible sikkerhetsstyringsløsninger som gjør det mulig å bruke produkter fra Symantec™, McAfee™, WinMagic® med flere frittstående programvareleverandører. KC2000 har også integrert støtte for Microsoft eDrive, en sikkerhetslagringsspesifikasjon beregnet for bruk med BitLocker.

Dagens julenøtt – 6. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!