7. julenøtt 2019

Vi har stilt så utrolig mange morsomme, rare, latterlige, informative, undrende spørsmål opp gjennom årene. Nå er det din tur. Hva lurer du på?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser  og introduksjonsnøtteartikkelen før deltakelse i konkurransen.

Gårsdagens nøtteknekker

Drikkevarer er for mange en markering på når julehøytiden starter; enten det være seg julebrus eller juleøl. Sonja T. starter allerede (eller så sent som) 13. dag jul, i det samme øyeblikket som julen ryddes bort. Da starter hun å planlegge neste års høytid, ikke minst for å slå naboene. For julen er jo en konkurranse.

Noen har spesifikke datoer hvor de mener julen starter, andre skylder på handelsstanden. Geir J. er forøvrig ganske så streng på juletiden – den varer nemlig kun fra medisterkakene ligger i panna på julaften, til eggerøren er ryddet bort andre juledag! Snakk om effektivitet!

Thomas H. prøver seg på et dikt i dag, kanskje i den tro at siden et dikt vant i går så er det innertier i dag også? Nei, gitt! Innertreer til deg! Tom K. oppsummerer godt om hva julen nettopp dreier seg om; Det komplette kaos!

Eirik Nordstrand treffer gullnøtta med sin kommentar, så da får vi bare håpe på at årets høydepunkt har startet!

Jula starter når jeg endelig får lov av kona å hente frem staken. Resten ordner hu

Trodde du det skulle bli enkelt å greit å vinne ITpros store julenøtteknekkekonkurranse?! Tro om igjen!

Dagens premie

Alcotrx FCA30 promillemåler

Prisgunstig alkotester med avansert fuelcell-sensor for svært nøyaktig måling av promille.  Godkjent etter den nye EU-standarden for alkoholmålere til privat bruk. 2 års garanti.

+/- 5% feilmargin ved 0,5 promille

Dagens julenøtt – 7. desember 2019

Bruk kommentarfeltet på Facebook-innlegget under for å delta i konkurransen!

 

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...