Fire ganger kraftigere enn forgjengeren

Her er neste generasjons Xbox

Her er neste generasjons Xbox

Neste generasjons Xbox, kjent under kodenavnet “Scarlett”, er avduket og har nå fått seg et endelig navn, Xbox Series X

Microsoft lover ytelser firegangeren forrige generasjon, 8k og opp mot 120 fps med såkalt variabel oppfriskningsrate. Den vil være i butikkene sent 2020. Utseendemessig ser den ut som en strukket kube, og den er designet for å være stående eller liggende.

Ny kontroller

Xbox Series X leveres med en ny trådløs kontroller. Denne har en ny utforming for å passe en større gruppe mennesker. I tillegg har den fått en share-knapp for å enkelt kunne dele bilder og video fra spillene. Kontrolleren er også kompatibel med Xbox One og Windows 10 PCer.

Kraftig maskinvare

Konsollen har en egendesignet prosessor basert på AMD sin Zen 2 arkitektur. I tillegg har den hardware-aksellerert ray tracing for enda mer realistiske visuelle effekter og ekstrem ytelse. Med SSD-disk vil lastetiden på spill tas ned til et minimum. 

Senua’s Saga: Hellblade II

Hellblade II er vist frem sammen med Xbox Series X for å demonstrere noe av hva man kan forvente seg av spill som benytter seg av den tilgjengelige kraften.

Bakoverkompatibel

Den nye konsollen kommer også til å være bakoverkompatibel og vil gi deg muligheten til å spille tusenvis av titler fra tidligere generasjoner av Xbox. I tillegg til dette vil det også være mulig å benytte seg av tilbehøret fra forrige generasjon, Xbox One.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...