GOMOIT (Grumpy Old Men of IT) gratulerer ITproX

GOMOIT  (Grumpy Old Men of IT) gratulerer ITproX

To assume makes and ass out of u and me, sies det, men jeg tar like vel sjansen på å anta litt her. Jeg antar for eksempel at de aller fleste som leser dette vet litt om data og sånn.

EDB som det har blitt kalt. WWW, TCP/IP og CPU er nok ting som gir mening for deg. Mens sosial intelligens, festens midtpunkt og sjarmerende mest sannsynlig er begreper du vet lite om. I så fall så er du kanskje en av oss.

Et av de grå menneskene som beveger seg i bakgrunnen. Som i familiebesøk sørger for at tante Gry får tilgang til Facebook igjen ved å finne nye drivere til den «nesten ubrukte» Vista-maskinen hennes. Som, uten mye takknemlighet fra andre, fikser alt fra factory reset på en treg Android telefon til å hjelpe bestefar med nettbanken.

En av dem som kanskje har en blogg, uten “dagens outfit”, sminketips og 400 000 følgere. Kanskje er du et av de små tannhjulene i et gigantisk maskineri som sørger for at alt fra banksjefer til sveisere kan bruke sin EDB maskin til å få utført jobben sin. Du er en hverdagshelt, min venn. En go-to guy eller girl.

Et lys i mørket – ITproX. (Foto: Pixabay.com)

Så, til dere som er dataingeniører, programmerere, nerder, geeks, script kiddies, hackere (black hat eller white), it-konsulenter, driftskonsulenter, it-arkitekter, e-sportutøvere og alle andre som livnærer seg av at andre kan mindre enn deg om noe teknisk. Reis dere opp og ta en lydløs skål for dette fellesskapet. Et fellesskap dere kanskje aldri har bedt om å være en del av, men like fullt blir inkludert i.

I dag er det deres dag. En æra er over, men en ny og bedre tid kommer og den kommer nå. Velkommen til ITproX.no. (Gudene vet jeg er glad for at jeg ikke hadde en finger med i den navneendringen, men tro meg, jeg har sagt mitt om den.) Men GOMOIT flytter med. Vi fortsetter å sette vår skjelvende pekefinger på hyperaktuelle problemstillinger (som f.eks. hvordan man kan se opptatt ut når man egentlig bare leser GOMOIT-artikler på ITproX.no mm.) Vi skal være deres lys i mørket.

Så til vattnissene i ITproX-redaksjonen. DERE ER IKKE KVITT OSS! Navnenedringer hjelper ikke. Vi er evig. Vi er Legion. Vi er GOMOIT!

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...