Microsofts utviklerkonferanse blir en virtuell konferanse

Utviklerkonferansen Build 2020, som var planlagt i Seattle i midten av mai-måned, blir nå endret til en virtuell konferanse på bakgrunn av smitterisiko rundt Covid-19-viruset.

Microsoft avlyser Build 2020-konferansen som skulle blitt arrangert i Seattle i midten av mai. I stedet for å ha et arrangement hvor man fysisk møter opp på konferansen, blir det i stedet en live-streamet hendelse.

Build-konferansen er en viktig arena for uviklere og andre deltakere til å bygge nettverk og samhandle med andre utviklere, påvirkere og Microsoft-ansatte.

Microsoft Build er et av selskapets viktigste utviklerarrangement, hvor deltakerne kan lære det siste innen blant annet Azure og Microsoft 365. Nå må deltakerne ta del i dette gjennom live-stream og keynote.

Dette arrangementet er verken det første eller siste arrangementet som blir avlyst på grunn av Covid-19 koronaviruset. Det første store tech-arrangementet var Mobile World Congress, som skulle vært arrangert i februar. Videre ble Game Developers Conference utsatt, samt Google I/O-utviklerkonferanse, samt Microsofts MVP-summit.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...