Microsofts utviklerkonferanse blir en virtuell konferanse

Utviklerkonferansen Build 2020, som var planlagt i Seattle i midten av mai-måned, blir nå endret til en virtuell konferanse på bakgrunn av smitterisiko rundt Covid-19-viruset.

Microsoft avlyser Build 2020-konferansen som skulle blitt arrangert i Seattle i midten av mai. I stedet for å ha et arrangement hvor man fysisk møter opp på konferansen, blir det i stedet en live-streamet hendelse.

Build-konferansen er en viktig arena for uviklere og andre deltakere til å bygge nettverk og samhandle med andre utviklere, påvirkere og Microsoft-ansatte.

Microsoft Build er et av selskapets viktigste utviklerarrangement, hvor deltakerne kan lære det siste innen blant annet Azure og Microsoft 365. Nå må deltakerne ta del i dette gjennom live-stream og keynote.

Dette arrangementet er verken det første eller siste arrangementet som blir avlyst på grunn av Covid-19 koronaviruset. Det første store tech-arrangementet var Mobile World Congress, som skulle vært arrangert i februar. Videre ble Game Developers Conference utsatt, samt Google I/O-utviklerkonferanse, samt Microsofts MVP-summit.