Ring lanserer to nye videodørklokker og neste generasjon Ring Chime og Chime Pro

Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus er de nyeste tilskuddene til Rings utvalg av videodørklokker, som sikrer og forenkler brukernes hjem.

Ring lanserer to nye videodørklokker og neste generasjon Ring Chime og Chime Pro

Ring presenterte i dag nye Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus, i tillegg til den nye forhåndsinnspillingsfunksjonen Pre-Roll, noe som gjør dem til det første selskapet som tilbyr denne typen teknologi på en batteridrevet videodørklokke. Pre-Roll, som kun er tilgjengelig på den helt nye Ring Video Doorbell 3 Plus, tar opp de fire sekundene før bevegelse registreres, slik at brukerne kan se hva som utløste bevegelsesvarselet. Ring kunngjorde i dag også Ring Chime og Chime Pro med ny design for brukere som ønsker å høre Ring-varslene i hjemmet sitt.

Neste generasjon videodørklokker

Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus bygger på de gode funksjonene til Ring Video Doorbell 2 og har nå også en ny, justerbar bevegelsessone, kalt nærsone, som kan registrere bevegelse innenfor 1,5 til 4,5 m foran ytterdøren, samt forbedret tobånds 2,4 GHz / 5 GHz Wi-Fi som gir forbedret tilkobling. Ring Video Doorbell 3 Plus, Rings førsteklasses batteridrevne videodørklokke, er Rings første batterienhet som tilbyr Pre-Roll. Ring Video Doorbell 3 er også kompatibel med Alexa, slik at brukerne kan svare med talestyring når det ringer på døren. Og med funksjonen Linked Devices, som er tilgjengelig på alle Ring-produkter, kan brukerne koble dørklokken sammen med kompatible Ring-kameraer for å lage et integrert sikkerhetssystem for hele hjemmet.

Hør varsler høyt og tydelig

Ring Chime og Chime Pro med ny design gir kundene lydvarsler overalt i hjemmet, og Chime Pro har et innebygd nattlys i tillegg til en Wi-Fi-forlenger som forbedrer og forlenger Wi-Fi-tilkoblingen på brukernes Ring-dørklokker og -kameraer. Begge de nye Chime-modellene er kompatible med alle Ring-dørklokker og -kameraer og gir lydvarsler i sanntid når en Ring-enhet registrerer bevegelse eller når noen ringer på dørklokken, slik at brukerne aldri går glipp av et øyeblikk.

Hjemmesikkerhet du kan kontrollere

Personvern, sikkerhet og kontroll er grunnleggende for Ring. Ring Video Doorbell 3 og Ring Video Doorbell 3 Plus har personvernfunksjonen Privacy Zones, som gjør at brukerne kan utelate områder fra kameraets synsfelt fra videoopptak. I likhet med alle dørklokker og kameraer fra Ring har begge de nye dørklokkene muligheten til å slå av video- eller lydopptak når som helst for ekstra personvern.

Pris og tilgjengelighet

Ring Video Doorbell 3 kan kjøpes på Ring.com, Amazon og hos utvalgte forhandlere i Norge til 1999 SEK fra 28. april 2020. Ring Video Doorbell 3 Plus kommer til Norge på et senere tidspunkt til 2299 SEK.

Chime og Chime Pro kan også kjøpes på Ring.com, Amazon og hos utvalgte forhandlere fra neste måned til henholdsvis 449 SEK og 649 SEK.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...