FINN gjør det gratis for sykehus å legge ut stillingsannonser

For å hjelpe i en presset situasjon, har FINN bestemt at det vil være gratis for alle de offentlige sykehusene i Norge, samt stiftelsene med sykehusdrift under Sykehusinnkjøp, å legge ut stillingsannonser på FINN jobb.

For å hjelpe i en presset situasjon, har FINN bestemt at fra og med 18.03.2020 og i 3 måneder fremover vil det være gratis for alle de offentlige sykehusene i Norge, samt stiftelsene med sykehusdrift under Sykehusinnkjøp, å legge ut stillingsannonser på FINN jobb.

Dette er et tiltak som kun vil gjelde for sykehusene og sykehusstiftelsene i denne perioden, ifølge Christopher Ringvold, produktdirektør på FINN jobb. Håpet er at det vil gjøre det enklere for norske sykehus å få løst det akutte behovet for ekstra bemanning i forbindelse med koronaviruset.

Christopher Ringvold, produktdirektør for FINN jobb

Oppfordrer folk til å søke

FINN har allerede fått tilbakemeldinger fra flere sykehus som synes tiltaket er svært bra, og Ringvold i FINN oppfordrer nå de som kan til å søke på stillinger som legges ut:

– Det er viktig at folk med relevant kompetanse og erfaring nå søker på disse stillingene som legges ut, slik at sykehusene får den nødvendige hjelpen de trenger så fort som overhodet mulig. Har du den kompetansen som behøves, er det altså bare å følge med på FINN jobb i tiden fremover, sier han.

 

Red: Hele meldingen til Finn.no kan leses på deres nettsider

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...