Elkjøp lar deg handle elektronikk – uten å forlate bilen

Elkjøp lar deg handle elektronikk – uten å forlate bilen

Egne åpningstider for folk i risikogrupper, utvidede klikk og hent-ordninger hvor du kan få varene dine levert rett i bilen - og en digital dugnad på Facebook er nye tiltak Elkjøp nå tester ut for å hjelpe sine kunder.

I en pressemelding mandag 23. mars informerer Elkjøp at selskapet innfører nye tiltak for å bistå kunder i den nåværende situasjonen vi står oppe i.

Det viktigste for oss i denne krevende situasjonen er å sørge for at alle våre kunder og ansatte er trygge, og at vi på felles dugnad bidrar til å stanse smitten mellom mennesker. Sikkerheten kommer alltid først for oss i Elkjøp,

 – Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Elkjøp følger derfor alle anbefalinger og restriksjoner fra myndighetene og er også beredt på raske endringer.

– Samtidig vurderer vi løpende om vi kan gjøre mer. Denne uken tester vi også ut tidligere åpningstider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker. Dersom det er til hjelp for kundene våre, vil vi innføre dette også i andre butikker fortløpende, sier Elkjøpsjefen.

Elkjøp har lenge hatt en klikk og hent-ordning, der kunder kan bestille varer på nett og hente dem selv i butikk. Nå utvides denne ordningen, slik at kunder får varene levert på parkeringsplassen.