Elkjøp lar deg handle elektronikk – uten å forlate bilen

Elkjøp lar deg handle elektronikk – uten å forlate bilen

Egne åpningstider for folk i risikogrupper, utvidede klikk og hent-ordninger hvor du kan få varene dine levert rett i bilen - og en digital dugnad på Facebook er nye tiltak Elkjøp nå tester ut for å hjelpe sine kunder.

I en pressemelding mandag 23. mars informerer Elkjøp at selskapet innfører nye tiltak for å bistå kunder i den nåværende situasjonen vi står oppe i.

Det viktigste for oss i denne krevende situasjonen er å sørge for at alle våre kunder og ansatte er trygge, og at vi på felles dugnad bidrar til å stanse smitten mellom mennesker. Sikkerheten kommer alltid først for oss i Elkjøp,

 – Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Elkjøp følger derfor alle anbefalinger og restriksjoner fra myndighetene og er også beredt på raske endringer.

– Samtidig vurderer vi løpende om vi kan gjøre mer. Denne uken tester vi også ut tidligere åpningstider for eldre og sårbare grupper i noen utvalgte butikker. Dersom det er til hjelp for kundene våre, vil vi innføre dette også i andre butikker fortløpende, sier Elkjøpsjefen.

Elkjøp har lenge hatt en klikk og hent-ordning, der kunder kan bestille varer på nett og hente dem selv i butikk. Nå utvides denne ordningen, slik at kunder får varene levert på parkeringsplassen.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...