Heidi Austlid slutter som administrerende direktør i IKT-Norge

I en pressemelding 25. mars kunngjør IKT-Norge at Heidi Austlid sier opp sin stilling hos IKT-Norge

Heidi Austlid har orientert IKT-Norges styre om at hun har sagt opp sin stilling som administrerende direktør. Hun vil fortsette i sin nåværende stilling fram til over sommeren mens styret rekrutterer ny leder til organisasjonen.

Austlid har ledet IKT-Norge siden 2015. Hun overtok stillingen som adm. direktør etter Per Morten Hoff. Hun vil etter sommeren tiltre som administrerende direktør i Den norske Forleggerforening, som står foran en stor digital omstilling.

Jeg er stolt over å ha ledet bransjeorganisasjonen for digitale næringer de siste fem årene. Vår næring bidrar til all den omstilling som Norge nå står i, og som vi virkelig har fått kjenne på den siste tiden. IKT-Norge er og skal være en tydelig stemme i den offentlige debatten.

– Heidi Austlid, avtroppende direktør, IKT-Norge

Heidi Austlid, adm.dir. i IKT-Norge (Foto: Veslemøy Vråskar)

Styret i IKT-Norge starter nå arbeidet med å finne ny toppleder til virksomheten. På vegne av styret sier styreleder

Styret i IKT-Norge er stolte av det laget IKT-Norge er og den stemmen de har i samfunnsdebatten. Heidi Austlid har også vært en viktig bidragsyter til at IKT-Norge er en solid organisasjon med et kompetent lag som hver dag jobber med å bedre rammebetingelser for det digitale næringslivet. Vi tror vi vil få mange spennende kandidater til topplederstillingen.

– Toril Nag, Styreleder IKT-Norge

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...