Fitbit fornyer folkemodellen med Charge 4

Fitbit fornyer folkemodellen med Charge 4

Fitbit presenterer i dag Fitbit Charge 4 - det smarteste aktivitetsarmbåndet til nå. I tillegg kommer funksjonen Active Zone Minutes. Det er en helt ny personlig pulsbasert funksjon som måler din fysiske aktivitet utover skritt for å hjelpe deg med å bevege deg godt nok hver dag og forbedre den generelle helsen din.

Fitbit kunngjorde i dag den nyeste versjonen av sin mest populære modell, Fitbit Charge 4. Charge 4 har Fitbits mest avanserte kombinasjon av sensorer og funksjoner, nå med innebygd GPS og Spotify, og leverer det du vil ha mest i et helse- og aktivitetsarmbånd, kombinert med viktige smarte funksjoner og opptil syv dager med batterilevetid.

Charge 4 inkluderer Fitbits nyeste innovasjon, Active Zone Minutes, en ny personlig standard basert på hvilepulsen din og alderen som måler enhver treningsøkt som får hjertet ditt til å pumpe, fra innendørs sykling til yoga og måler tiden du bruker i hver pulssone mot et ukentlig mål på 150 minutter.

Vår misjon har alltid vært å hjelpe mennesker over hele verden til å bli sunnere. I dagens ekstraordinære tider er dette oppdraget viktigere enn noensinne, men vi innser hvor vanskelig det er å fokusere på helse og velvære. Å holde seg aktiv, spise godt og få nok søvn kan bidra til å redusere stress og øke immunforsvaret. For å støtte brukerne våre, tilbyr vi en gratis prøveversjon av Fitbit Premium og har lagt til innhold slik at brukerne våre har de riktige verktøyene hjemme for å hjelpe dem med å holde seg friske; og med Active Zone Minutes gir vi brukerne en ny personlig standard for helse og trening, slik at de kan få mest mulig ut av enhver aktivitet som fungerer for dem samt bidra til å holde dem motiverte

–  James Park, administrerende direktør og medgrunnlegger.

 

Fitbits mest avanserte aktivitetsarmbånd øker aktiviteten og bedrer helsen

Active Zone Minutes lanseres først med Charge 4, som med et innovativt design er laget for å optimalisere GPS-ytelsen pluss å få plass til andre avanserte sensorer og funksjoner, samtidig som du opprettholder en slank, lett tracker-form til en god pris med lang batterilevetid. Den førsteklasses, lette, svømmesikre designen er behagelig for å ha på hele dagen (og natten), med en induktiv knapp, en ripebestandig skjerm og en lys, skarp berøringsskjerm som er lett å se i naturlig lys.

Nye Fitbit Charge 4 med integrert GPS – foto: Fitbit

Som den første aktivitetsarmbåndet fra Fitbit med innebygd GPS, kan du forlate telefonen hjemme og få optimal ytelse for aktiviteter som løping, turgåing og andre utendørs utflukter. Nå med muligheten til å måle tempo og avstand i sanntid, i tillegg til 20+ målbaserte treningsmoduser, kan du få tilgang til syv GPS-aktiverte treningsmoduser inkludert en ny utendørs treningsmodus for enhver utendørs aktivitet som langturer, løping eller rask gange. Når du har fullført en GPS-aktivert treningsøkt, synkroniserer du enheten for et GPS-drevet varmekart i Fitbit-appen der du kan se treningsintensiteten din, basert på de forskjellige pulssonene langs ruten, slik at du kan visualisere og forbedre hvordan du presterer i forskjellig terreng.

Bedre sønvregistrering

Charge 4 har også en relativ SpO2-sensor, som driver Fitbits estimerte oksygenvariasjonsgraf i Fitbit-appen. Med grafen kan du se et estimat av oksygennivåvariasjonen i blodet, som kan indikere variasjoner i pusten under søvn.

På alle Charge 4-enheter kan du også foreta sikre betalinger fra håndleddet med Fitbit Pay med nesten 500 utstedere hos forhandlere i 44 land og 10 transittsystemer over hele verden.

Priser, tilgjengelighet og tilbehør 

Forhåndsbestilling av Charge 4 og Charge 4 Special Edition begynner i dag på Fitbit.com og utvalgte forhandlere på nettet. Produktet vil være tilgjengelig fra 20. april 2020.

Charge 4 er tilgjengelig for NOK 1699 i black, rosewood og storm blue/black. Charge 4 Special Edition er tilgjengelig for NOK 1899 i et eksklusiv granite reflective/black tøyarmbånd pluss et klassisk black armbånd.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...