OnePlus 8-serien får toppkarakter av DisplayMate

DisplayMate, verdensleder på skjermtesting, ga den den kommende flaggskip-serien karakteren A+. Ved å sette flere rekorder for AMOLED-skjermytelse, har OnePlus 8-serien nå hevet bransjestandarden for smarttelefonskjermer verden over.

Det globale mobilteknologiselskapet OnePlus, avslørte i dag at den kommende flaggskipsserien har mottatt toppkarakter og beste smarttelefonskjerm av DisplayMate, verdensleder innen skjermtesting av smarttelefoner. Med DisplayMate sin høyeste karakter noensinne, setter OnePlus’ avanserte skjerm en ny bransjestandard.

Som en tidlig innovatør av AMOLED-skjermer med høy oppdateringsfrekvens i smarttelefonindustrien, slik som 7-serien og dens 90Hz skjerm, har OnePlus nok en gang konstruert en skreddersydd AMOLED-skjerm med bransjeledende spesifikasjoner for en sømløs brukeropplevelse.

I følge DisplayMates analyse, slår eller matcher OnePlus 8-serien mer enn 10 ytelsesrekorder for mobiltelefonskjermer i kategorier som fargenøyaktighet, bildekontrast, lysstyrke og skjermrefleksjon. I fire kategorier får OnePlus 8-serien sine skjermer merknaden «Visually Indistinguishable from Perfect».

OnePlus har raskt etablert seg som en bransjeleder innen skjermytelse og konsekvent implementert blant de beste løsningene på OLED-teknologi på markedet

–  Dr. Raymond Soneira, president for DisplayMate technologies.

Tidligere i år kunngjorde OnePlus at de skulle introdusere en sømløs 120Hz-skjerm, med flere andre nyskapende teknologier som bevegelsesestimat og bevegelseskompensasjon (MEMC) for en mer sømløs videoavspillingsopplevelse, samt 10-bit farge for en mer nøyaktig visning av farger over hele spekteret.

OnePlus 8-serien lanseres digitalt og vil gå av stabelen klokken 17.00 den 14.april. Du kan følge lanseringen live på den offisielle nettsiden til OnePlus her, eller på YouTube.

Produkttest: Fitbit Charge 4

Fitbit har kanskje ikke oppdatert utseende på sin nyeste Charge, men det er innsiden som teller, som de sier og der har det skjedd ting. Det amerikanske selskapet ble kjøpt av Google for 2,1...