HP setter kreativiteten i førersetet med nye maskiner

HP har lansert en rekke nye maskiner som gjør det mulig for alle å skape og utvikle, fra hvor som helst. Blant høydepunktene finner vi verdens første mobile arbeidsstasjon laget av havplast

I en presenterte HP sine siste tilskudd i Z by HP-porteføljen og ENVY-familien: HP ZBook Studio, HP ZBook Create, og fem nye HP ENVY-maskiner. Enhetene er en del av HPs «Create Ecosystem», som først ble lansert under Adobe MAX i 2019, og er laget for at utviklere skal kunne skyve grensene for hva man kan skape med en datamaskin.

Tidligere har man måtte velge mellom tunge arbeidsstasjoner eller klumpete gaming-enheter for å fylle behovet mellom arbeid og fritid. Den nye produktserien gjør det mulig for alle i kreative yrker å skape storslåtte digitale konsepter.

Enten det er ZBook Studio, den kraftigste arbeidsstasjonen i sin størrelse, eller ENVY 15 med kjølesystem på gaming-nivå, får utviklere nå verktøyene de trenger for å dyrke sin lidenskap

– Alex Cho, President, Personal Systems i HP Inc.

HP lanserte i dag en rekke nye maskiner for kreatører og utviklere. Blant annet to nye tilskudd i «Z by HP»-porteføljen og fem nye medlemmer i ENVY-familien:

  • HP ZBook Studio
  • HP ZBook Create
  • HP ENVY 15 for creators
  • HP ENVY 13
  • HP ENVY 17
  • HP ENVY x360 13 (AMD)
  • HP ENVY x360 15

Pris og tilgjengelighet er ikke klart i Norge, ennå.

HP ZBooks Studio, verdens kraftigste mobile arbeidsstasjon per kubikkcentimeter, og HP ZBook Create, verdens minste 15-tommer bærbare PC for det HP kaller «creation and gaming», lar brukere utvikle på farten som aldri før. HP ZBook Create og ZBook Studio er også verdens første mobile arbeidsstasjoner laget av havplast. HP ENVY 15 er en aluminiums-PC med 82,6% “screen-to-body” ratio, opp til 4K OLED, 10. Gen Intel Core prosessorer, NVIDIA GeForce RTX 2060 med Max-Q, og kjølesystem på gaming-nivå.

 

HP QuickDrop overfører sømløst digitale kreasjoner, dokumenter, notater, nettsider, adresser, og mye mer på tvers av en rekke enheter som PC, iPhone, Android eller nettbrett.

 

De siste oppdateringene til HP ENVY-porteføljen demokratiserer den kreative kraften med større allsidighet og mobilitet enn noen gang før.

 

Test: Netgear Orbi Pro SXK80 Wi-Fi 6

Vi avslører med en gang: Fantastisk! Netgear Orbi Pro SXK80 har vært på testbenken og er på mange måter et sett med Orbi RBK852 med noen endringer og tilpasninger mot bedrifter. Endelig har Orbi...

Produktomtale: Philips 288E2A

Det er ingen tvil om at den siste tidens pandemi har brakt nytt fokus på hjemmekontor for de av oss som har den muligheten. Mange av oss har investert i utstyr som ekstra skjem,...