Fitbit med nødrespirator for å bidra under COVID-19-krisen

vFitbit har laget nødrespirator for å bidra under COVID-19-krisen

Etter å ha sett det globale behovet for respiratorer, har Fitbit benyttet sin dype interne kompetanse innen avansert sensorutvikling og maskinvaredesign til raskt å lage Fitbit Flow, en automatisk nødrespirator inspirert av MIT E-Vent Design Toolbox og basert på spesifikasjoner for Rapidly Manufactured Ventilation Systems. Underveis i utviklingen og testingen konsulterte Fitbit med akuttmedisinske klinikere fra Oregon Health & Science University som ivaretok COVID-19 pasienter ved OHSU Hospital og jobbet med Mass General Brigham Center for COVID Innovation-arbeidsgruppen for designet til å møte behovene.

– COVID-19 har utfordret oss alle til å flytte grensene for innovasjon og kreativitet og bruke alt vi har til rådighet for raskere å utvikle produkter som støtter pasienter og helsevesenet. Vi så en mulighet til å samle vår kompetanse innen avansert sensorutvikling, produksjon og vår globale forsyningskjede til å imøtekomme det kritiske og pågående behovet for respiratorer og bidra til å gjøre en forskjell i den globale kampen mot dette viruset, sier James Park, medgründer og administrerende direktør i Fitbit.

Fitbit Flow har fått autorisasjon for nødbruk av FDA

Fitbit Flow bygger på standard for denne type apparater som benyttes av paramedikere, med sofistikerte instrumenter, sensorer og alarmer som fungerer sammen, for å støtte automatiske kompresjoner og pasientovervåking. Enheten er designet for å være intuitiv og enkel å bruke, samt potensielt bidra til å redusere belastningen for spesialister som vanligvis er nødvendige for å håndtere en kommersiell respirator. Andre lignende nødrespiratorer varierer i kombinasjonen av funksjonene de tilbyr, men Fitbit mener at ingen leverer alle attributtene til enheten til samme lave prisklasse.

Fitbit er i samtaler med statlige og føderale etater for å forstå dagens innenlandske behov for nødrespirator og planlegger å samarbeide også med amerikanske og globale hjelpeorganisasjoner, både i dag og foran eventuelle fremtidige bølger av viruset.

Netgear business PoE+ switcher

Et par av oss i redaksjonen satt en dag og snakket om nettverksutstyr og vi kom inn på switcher. Switcher er jo liksom noe man aldri tenker så mye på, fordi de bare er...