HP Reverb G2 – VR i samarbeid med Valve og Microsoft

med HD- oppløsning og bedre lyd skal HP, Valve, og Microsoft fjerner barrierer med neste generasjons VR-headset

HP har nylig annonsert sitt nye VR-headset, kalt HP Reverb G2, som er utviklet i samarbeid med Valve og Microsoft.

HP Reverb G2 er VR-headsettet med verdens høyeste oppløsnings blant store leverandører, og leverer avansert optikk, sporing innenfra og ut, romlig 3D-lyd, naturlige bevegelser, komfort for lang bruk og plug and play-støtte for Windows Mixed Reality og SteamVR.

Styrken i samarbeidet blir tydelig med HP Reverb G2, og sammen med Valve og Microsoft konstruerte vi et kompromissløst VR-headset som er oppslukende, komfortabelt og kompatibelt med Windows Mixed Reality og SteamVR. Vi er inne i en viktig tid for VR-satsning, og HP Reverb G2 bringer VR av høy kvalitet til massene med mer fordypning for spillere, interaktive opplevelser for skaperne, økt engasjement for samarbeid, og mindre frafall i utdanning og opplæring,

– Spike Huang, visepresident og sjef for VR, HP

Reverb G2 er uviklet for å gi brukeren en bedre opplevelse av lyd med “spatial audio”, noe som gir en dypere innlevelse i spill, underholdning, arbeid eller utdanning. Samtidig har HP lagt stor vekt på optiske forbedringer, hvor Reverb G2 har 2 x 2k oppløsning – noe som gir Full-HD oppløsning per øye.

 

HP Reverb G2 er VR-headsettet blant store leverandører med høyest oppløsning.

 

 

Forbedret lyd vil gjøre det mulig for brukeren å oppleve en ekte følelse av 3D-rom når man er dypt inne i VR-verdenen, og lar spillere finne fiendene sine med lyd-ledetråder.

 

Ny manuell IPD-justering og forbedret ansiktspute, gir bedre vektfordeling og komfort for lengre VR-økter.

 

Selv om produktet ikke fått en norsk pris, er det grunnlag for å estimere rundt seks tusen kroner med den veiledende europeiske pris på € 599

Test: Google Nest Audio

Det har gått noen år siden vi først så Google sin først smarthøyttaler med taleassisten og nå har oppfølgeren til den populære Google Home høyttaleren kommet.