AI sentral i ny tannbørste fra Oral-B

Etter seks år med forskning har Oral-B lansert en ny generasjon tannbørster som drar nytte av kunstig intelligens i kampen mot dårlig tannhelse

Etter seks år med forskning er Oral-B klare for å løfte norske tannpleierutiner til et nytt nivå. Tannbørsteserien er utviklet i samarbeid med forbrukere og tannleger, men mest sentralt er at iO har erstattet den mekaniske motoren med et friksjonsfritt magnetisk energisystem som sørger for en lydløs børsteopplevelse. Tannbørsten har en egen AI-app som registrerer din pussestil og veileder deg mot optimal tannpuss.

Oral-B IO med AI- app – foto: Oral-B

Den elektromagnetiske laderen overfører energi direkte til børsten, og met et minimalt energitap skaper den jevne og skånsomme mikrovibrasjoner. Den roterende børsten i kombinasjon med mikrovibrasjoner, gir en effektiv rengjøringsopplevelse.

IO-serien

Oral-B iO9: Kommer i tre ulike farger; rosé, svart og hvit. Den inneholder syv smarte børsteinnstillinger, reiseveske med lademuligheter og LED-fargeskjerm. Veiledende pris ligger på 2999 NOK.

Oral-B iO8: Kommer i to ulike farger; svart og lilla. Den inneholder seks smarte børsteinnstillinger, reiseveske og LED-fargeskjerm. Veiledende pris ligger på 2499 NOK.

Oral-B iO7: Kommer i fargen hvit, og har fem smarte børsteinnstillinger, reiseveske og sort/hvit LED-skjerm. Veiledende pris ligger på 2299 NOK.

Den nye Oral-B appen kan kobles til Bluetooth. Med 3D-grafikk og AI-børsteregistrering får du veiledende hjelp til å optimalisere rengjøringen i alle deler av munnen.

Når kommer den første tannlegetjenesten som tillater deg å eksportere pussedata før neste behandling? Vi spør for en venn…

Kortomtale: Kingston HyperX SoloCast

Med podkast serien til Blåskjerm Brødrene har vi brukt mange forskjellige metoder for innspilling, alt fra eksepsjonelt godt utstyr til mobiltelefon. Vi tester HyperX SoloCast